Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, leghangoló számotokra, ha a lány lovaglás közben, kB 2 perc múlva azt mondja hogy váltsatok pózt mert elfáradt?
Figyelt kérdés
Vékony lányról van szó.2020. febr. 15. 06:32
11/19 anonim válasza:
Igen, eddig mindenki le is hangolt. Valahogy én nekem még nem sikerült lovagló szexistennőkkel találkoznom, pedig ebből az oldalból ítélve úgy tetszik, hogy az összes nő az. Meg kb. 10 kérdéseket kiíró nő kivételével, az összes többi "bombanő". Érdekes...
12/19 anonim válasza:
Nem mert nem várható el senkitől hogy 40 percig ugráljon nekem is van olyan póz ami kifáraszt
13/19 Noren1989 válasza:
Nem zavarna...sőt, ilyenkor leszek igazàn aktív, ha szinte csak fekszik rajtam a làny...és tehetem a dolgom.
14/19 anonim válasza:
Nem, sőt, én kérem, mert 2 perc bőven elég egy pózban, hogy ne váljon unalmassá, illetve tovább bírom én is, ha váltogatjuk a pózokat.
15/19 Williamspear válasza:
Nem teljesítménytúra! Nem szükséges vadul ugrálni a pasi ágyékán.
Ha nő vagy akkor mozogj lassan élvezd ahogy a pénisz a hüvelyedet érinti belülről. Te irányítasz adjon minél nagyobb élvezetet
Ha pasi vagy menj k@rvához ott azt rendelsz amit akarsz.
16/19 anonim válasza:
Nem gond! Minden pózt imádok! A szexet is imádom.
17/19 anonim válasza:
Nem csak úgy lehet csinálni, hogy izomból fel le dobálod magad a pasi farkán. Élvezd ki! Tekerkesd a csípőd, húzd el a dolgot kicsit. Úgy helyezkedj, hogy neked élvezetes legyen. Annyira be fog indulni, hogy ha kicsit előre dőlsz , ő küld meg alulról ahogy csak bír, az már neked semmi izommunkába nem kerül. Ha a hüvelyed fárad el az más, de az a többi pózba is igénybe lesz véve.
19/19 anonim válasza:
Nem
Ha guggolva csinálja, az nem kicsit megterhelő.
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!