Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ténszerűen: maga az esemény szar. Ócska. Műanyag. Érzéketlen. Általában el se tudnak menni az emberek vagy lelankad félúton a kuki.
Nekem is ez volt.
De! Utána végre letudtam ezt a szorongást. Kimetszették az agyrákomat ezzel, vagy kaptam egy permanens 700 milliós génterápiát mint Zentec csak szüzesség ellen.
Onnantól nem.voltam szűz többé!
A felszabadult vénszűz tudatom nekiállt csajozni, és be is jött konkrétan az első aki végre nem hajtott el. Sőt nem csak hogy nem hajtott el, hanem kifejezetten bejött neki a határozottságom. Na vele vesztettem el igazából.
Amit bánok hogy a huhogókra hallgattam és 27 éves koromig szenvedtem ettől a rohadt szűzbetegségtől. Pedig csak egy kapcsoló az agyban. 20 felett, pszichiáterként javasolnám ezt, ha bizonyítottan szűzbetegségről van szó. Mert kb olyan szorongást okoz a férfiszüzesség mintha nem lenne lábad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!