Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen érzés úgy élni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés úgy élni a bombanőknek, hogy tudják, mindenki megfordul utánuk?

Figyelt kérdés

Hogy képesek kimenni az utcára, ha előre számítanak rá, hogy 10-ből 9 férfi csorgatni fogja a nyálát? Minden nap látok egy szomszédban dolgozó szőkített nőt, ahogy jön-megy, és nem tudom a helyébe képzelni magam, hogy miket élhet át. Én nem tudnék így élni, hogy ennyire a középpontban vagyok.

F

2020. febr. 14. 16:12
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Bár nem vagyok bomba nő, de feltűnő jelenség vagyok.

Nyilvàn jól esik ha vissza pillantanak ràm. De tud sok is lenni. Pl: akik perverzsegeket mondanak és fütyülgetnek. Az ilyen beszólogatàsokat és fütyülgetést utalom.

2020. febr. 14. 16:16
 2/9 anonim ***** válasza:
76%
Jo erzes igy elnem
2020. febr. 14. 16:28
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Húúúú borzalmas, szinte elviselhetetlen :D Kinek nem esik jól a dicséret, az elismerés? Mindenkinek :)

Szőkített nő... szerinted miért szőkítette ki a haját?

Az más kérdés, hogy a "szőkítés" vagy a csini ruci nem mindenkinek szól, az utcán füttyögő vagy beszólógató melósoknak végképp nem.

Egy csinos nő ezzel úgy van, hogy idővel megszokja és nem érdekli akik számára érdektelenek, de nagyon is érdekli mi a véleménye azoknak akik számára érdekesek.

2020. febr. 14. 16:44
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Mint neked a nap fénye/melege.

Jól esik, de pár nap tavasz után megszokod.

2020. febr. 14. 16:47
 5/9 anonim ***** válasza:
Csak robognék az ilyen nyökögéseken mint te
2020. febr. 14. 16:51
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Jó érzés ha megnéznék, de néha már egy-két pali túl tolja.
2020. febr. 14. 16:59
 7/9 anonim ***** válasza:

Szerintem kevés olyan nő van aki 10-9 férfiból ilyen reakciókat vált ki. Mivel igen csak különbözőek vagyunk. Én meg ráadásul nem is vagyok az a bámulós típus. Kevés olyan eset van, hogy megfeledkezem magamról.

De mivel olykor rám is "csorgatják a nyálukat", így tudom, hogy én pl. zavarba jövök tőle, vagy csak simán frusztrál. Ha csak szűk körben vagyok egy lánnyal, akkor meg jól esik. De sok idegen ember között és emberrel történik ez, akkor nem jó érzés.

Viszont ismertem olyan lányt, aki tapasztalatom szerint szinte csak belőlem nem váltott ki semmi reakciót. De nem is értettem, tényleg nem volt olyan szép lány és nála szinte rendszeres volt, hogy fütyültek neki, meg leszólították etc. Abban az időben az egyik legjobb barátom volt és rengeteget beszélgettünk mindenről. Nekem ő őszintén elmondta, hogy egyszerűen imádja ezt. Imádja, hogy milyen reakciókat vált ki a férfiakból. Szóval mind a két nemnél találhatunk mindegyikre példát, van aki szereti és van aki utálja

2020. febr. 14. 17:07
 8/9 anonim ***** válasza:

Nagyon irritalo. Mert a sminket le lehet mosni, at lehet oltozni, de ez egy belyeg is. Amikor nincs kedve bombanoskodni, akkor is az. Mikor szeretne lathatatlan lenni, akkor is az.

Aki nem tetszik, attol nem vagyik visszajelzesre, mert mar regesreg megvan, tud rola.

Az emberek nem szeretik, meggyozodesuk, hogy fennhordja az orrat, mert mi az, hogy nem bocs, hogy elek arccal pironkodva toporog.

Ferfiak felnek tole, nem mernek hozza kozeledni, a gatlastalanul bamulok, beszolok meg duhitoek.

Mar egy olyan orszagban el a bombano, ahol nem divat kimutatni az erzeseket, viselkedni mindenki tud, es ez megnyugtato. Pillantasok elkapasa megint mas. Az rendben van.

Tarskereson azok elismerese, akik neki tetszenek, az nagyon jolesik.

Nem konnyu elet, es az irigyseg, utalat kemennye teszi az embert.

2020. febr. 14. 17:37
 9/9 anonim ***** válasza:
Utálok a közèppontban lenni, ezèrt nem szeretem. Nèha jól esik egy kedves bók, mosoly, dicsèret de egyesek nèha túl messze mennek
2020. febr. 14. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!