Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés lehet ha a pasi szex közben arcon köp? L
Engem mindig is izgatott, mert nagyon tetszik ha egy pasi az ágyban megaláz, de még nem volt alkalmam kipróálni
Ilyenkor mit érezhet a lány, és a pasi aki köp?
Megalálzó, de engem is izgat
19/l
Nyilván mindkét félnek ad egyfajta pluszt. Neked azért, mert szereted a megalázást szex közben és ez valóban elég megalázó. A férfinak meg nyilván azért, mert ő pedig szereti megalázni a nőt. Elég fura kérdés. A legjobb az lenne, ha kipróbálnád. Másképp úgysem fogod megtudni. Mindenki csak a saját élményét, tapasztalását tudja itt megosztani. Nekem pl akkor plusz élmény, ha a partneremen érzem, látom, tudom, hogy ez felizgatja. Én másképp "szeretek" alázni, de ha ettől a nő jobban beindul, akkor nincs ellenemre.
Szóval találj egy megfelelő partnert és próbáld ki! Ennél jobban nem tudhatod meg, mit érzel közben.
50Ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!