Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nők mennyire jelent...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők mennyire jelent gondot ha orális szex közben véletlenül a pasiról fanszörzet jut a szátokba?

Figyelt kérdés

Volt már ilyen? Tolerálható? Ilettve lehet romantika és vágyromboló?

Kicsit erősebb dúsabb a fanszörzetem ezért kérdezem.

A borotvált, sima intím tájékot nem szeretem mert az annyira férfiatlannak tartom, ezér mindíg van valammennyi fanszörzetem intím tájékon. Legtöbször rövidre nyírom, de van, hogy hamar megnő.

Mennyirel lehet ez zavaró, vágyromboló szex közben?

2020. febr. 14. 10:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt még ilyen, a pasimnak nem a farkán nő a szőr, hanem a szeméremdombján...
2020. febr. 14. 14:21
 12/15 anonim ***** válasza:
91%

Nekem nem okozna gondot.

Mondjuk én alapból nem vagyok szőrtelenítés párti. Nekem is szőrös ott lent. :)

19L

2020. febr. 14. 14:28
 13/15 A kérdező kommentje:

Gondolom az első orális szeretkezés előtt meg kell alaposan beszélni ezt a szeméremszőr témát a barátnővel?

Megbeszélni és úgy vágni ahogy jó neki: Így van?

2020. febr. 14. 15:50
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Semmi , kiszedem és kész . Tök természetes , viszont ha azt a valakid zavarja annyi , hogy ne borotváld magadnak csupaszra .. viszont egy ollóval is meg tudod rövidebbre is nyírni
2020. febr. 14. 18:06
 15/15 anonim válasza:
100%
Nekem friss kapcsolatom van, és történt ilyesmi. Alapvetően ő utálja magán a szőrt, de elkerülhetetlen néha, hogy megnőljön. Nem mindig van időnk totál csupaszra borotválni. :) Mikor megtörtént, csak kivettem, összemosolyogtunk és ment tovább az egész. Totál normális, mindenkinek van szőrzete, ez van. Ilyenkor arra koncentrálok, hogy neki jó legyen, egy ilyen apróságba eszembe sem jutna belekötni. :)
2020. febr. 22. 00:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!