Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden pasi hamar elélvez vagy van aki tovább bírja?
jaj, hagyjuk már ezt a 30-40 perces baromságot.
Megsúgom, ha tényleg 30 percig kell aktívan reszelned, hogy legyen valami, az nagyon gyorsan gonddá válik.
A szeretkezés egésze tarthat hosszabb ideig, mondjuk egy óráig, de ebben benne van az előjáték és levezetés is. Az aktus maga, ha nincs megszakítás 5-10 perc körül van.
Nekem legalább 20, de inkább 30 perc, mire elmegyek (igen, kedves #11), néha pedig nem is sikerül, elfáradunk vagy elunjuk. A masztit is mindig szerettem hosszúra nyújtani, talán hozzászokhattam. De nem baj, nekem nem annyira fontos az elélvezésem, csak hagy élvezkedhessünk egymásban jóóó hosszan...
29F
Nem egyforma idő alatt élveznek el az emberek, még ugyanannál is van amikor 10 perc máskor meg egy óra - ez elsősorban fejben dől el.
A gond nem az ha hamar elmegy valaki, hanem az ha utána nem elégít ki és/vagy nem helyezi magát ismét "tűzkésszé" (a második menetre mindenki tovább bírja).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!