Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden pasi hamar elélvez vagy van aki tovább bírja?
vannak aki bírják 40 percig is.
ha az elején lassan izgatod fel, tovább fogja bírni.
Te fogtál ki ilyen szerencsétleneket. Nem mindegyik ilyen. Átlag 15 percesek, de voltam már olyannal is, aki 1 óráig is bírta.
N
Nálunk 30-40 perc.
Alapbol i.n vagyok.Mindig is ez volt velem kezdettöl fogva.
A párom elmegy 2 szer is,mire én oda jutok.
Eleinte zavart a dolog,mert a hosszú reszelés nem igazán kellemes a másiknak sem.De vannak erre jo praktikák.Hoszabb előjáték.Közben egy kis szünet..stb..
Persze fiatalokkal voltál, ők még nem tudják irányítani az orgazmust
Még szokták a gyors kézimunkát.
Idősebb fiuk már tovább bírják, és tudják irányítani is akár 1órán keresztül is tudnak járatni, itt már csak fizikai állóképesség szab határt.
De ezt ne a fiatal, rutintalanok közt keresd.
#8 Lol, megjelentek a 30-as 40-es pasik, akik igazán el tudják látni egy 19 éves lány baját... :D :D
De azért megnyugtatlak, nem kell egy nyuggerral lefeküdnöd, hogy ilyen pasit találj, ugyanúgy van fiatalok között is aki normálisan bírja, plusz ha szánsz rá időt, akkor ezen közösen is javíthattok az adott pasival. Én pl már a legelső szexnél is bírtam fél óráig, szóval ez teljesen változó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!