Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, volt olyan kapcsolatot...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, volt olyan kapcsolatotok ahol a férfi sokat bénázott?

Figyelt kérdés

Amivel én eddig találkoztam

- nem tudta felhúzni az óvszert, harmadjára sem

- 3/4 részig tette csak be

- lelankadt neki

- óvszerfelraás közben elsült

-nem találta a lyukat, mindenhova dugta, csak oda nem

- fel sem állt neki rendesen

Mi lett a vége ilyen esetekben nálatok ? Lehet tanítani őket?

2020. febr. 13. 10:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Igaza van a 10-nek kérdező.

Kettőn áll a vásár😉

2020. febr. 13. 12:22
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Ezeknek a problémáknak mindegyike olyan ami megértéssel, segítséggel orvosolható. Az hogy mennyi türelmed van hozzá attól függ mennyire szereted az adott pasit.

Ha szereted ÉS a pasi is tenni akar érte akkor idővel közösen megoldhatóak.

Ha nem szereted csak alkalmi szex, akkor meg nem találkozol vele többet.

2020. febr. 13. 12:32
 13/14 A kérdező kommentje:
Elmondasa szerint volt már több nővel, és a kapcsolat elején elég szexorientáltnak állította be magát. Nekem ő a második férfi az életemben, az előzővel hamar vége lett, nem volt időm tapasztalatot szerezni szex terén. Nem is vagyok igazán az a vezető típus, szeretném, ha ő vezetne. A szavaiból az is jött le, hogy képes erre. Amikor pedig a tettek mezejére kellett lépni, kiderült, hogy mégsem olyan igazi csődör, amilyennek tűnni akart. Csak nem értem, mi volt a célja ezzel. Nyilván hajlandó lennék együtt tanulni, és ráérezni vele. De így a csalódás elnyomja bennem ezt.
2020. febr. 13. 12:59
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Kiégtem! :"D
2020. febr. 13. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!