Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi társaim! Volt már kapcsolatotok, szexkapcsolatotok érettebb, (vagy nálatok idsoebb) novel?
22 évesen egy elvált, kétgyerekes, 40 éves anyukával. Az interneten ismerkedtünk meg egy társkeresőn. Ráírtam az összes 35 feletti nőre a városban ahol akkor laktam és vele jól mentek a dolgok.
Az első randin csók és a bugyijában is matattam, aztán a harmadik randitól kezdve szex. Sajnos nem voltam akkor a csúcson az élet egyéb területein, úgyhogy abba maradt a dolog kb egy hónapnyi találkozás után. Amikor helyre jöttek a dolgaim, meg már nem mertem neki írni. De jó volt ami volt, az biztos.
Tizenévesen amúgy szerelmes voltam évekig az akkor negyvenes angoltanárnőmbe (nyilván full plátói, soha esélyem sem volt), meg úgy általában is tetszenek a 35-50 közötti szép nők akkor is, ma is, de több ilyen nem volt és szinte csak a korosztályomból (18-25) ismerkedem lányokkal.
25/F
Netes társkeresőket tudom ajánlani tényleg, azok tele vannak ilyen korú nőkkel.
Én elő is fizettem az egyikre fél évig (havi 1500 ft volt), hogy tudjak rendesen üzenetet írni mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!