Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Aki sok nők dugott meg, az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki sok nők dugott meg, az hogy csinálja? Mondana néhány fogást? Min múlnak a dolgok?

Figyelt kérdés

2020. febr. 12. 09:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
78%

3.el egyetertek a 9.el nem

Ha leszar a pasi akkor nem erdekel ...

Hiszen nem erdeklem nemde ???

Kedves figyelmes udvarias humoros szep mosolyu meleg tekintetu kicsit pimasz legyen a pasim

2020. febr. 12. 12:15
 12/18 anonim ***** válasza:
61%
Önbizalom, önbizalom, és önbizalom. Ha ágyba akarsz vinni sok nőt, akkor nem kedvesnek kell lenned, épp ellenkezőleg.
2020. febr. 12. 12:45
 13/18 anonim ***** válasza:
0%

No vagyok. 9-esnek van fogalmam rola.

Nem mazochistak a nok, ez osztonos. Szerintem ferfiaknal ugyanez van.

Nem a bunko tahosag vonzo, nem. De a nyomulas nyomaszto. Menekulesre, lerazasra kesztet. Az igyekezet ha latszik, az learazza a ferfit, unalmas lesz.

De ne legyen szar alak, itt nem errol van szo. Csak ne erzodjon, hogy mennyire igyekszik.

2020. febr. 12. 12:52
 14/18 anonim ***** válasza:
72%
A kettes tanácsait fogadd meg! Legyél Férfi! Önbizalom, stílus, kisugárzás, kedvesség, udvariasság és próbálkozás-próbálkozás.
2020. febr. 12. 13:05
 15/18 anonim ***** válasza:
69%

S nem attól leszel férfi, nem attól lesz jó a szex, hogy sok partnered volt.

Mesélek neked egy kis történetet okulásképpen, hosszú, de tanulságos.

Az egyik évben versenyeztem egy haverommal ki tud több... 17 "jött össze". Viszont! Ennek a többsége alkalmi 1x (óvszert használtam azért), s 3-4 partner volt akivel többször is, de egyik "kapcsolat" sem tartott pár hétnél tovább. S volt közte olyan időszak is amikor majd' másfél hónapig nem jött össze semmi. Számoljunk csak... 14 alkalmi + 3 partnerrel kb. 5-6 alkalom = max. 50 szex az adott évben.

Beszélgettem egy barátommal, neki "csak" egy barátnője volt, de majd' minden nap csinálták, sokszor naponta többször. Leszámítva a piros betűsöket és egyéb kihagyásokat legalább 300x volt neki szex az adott évben.

Na akkor ki szexelt többet, én akinek 17 partnere volt de csak kb. 50x, vagy a barátom akinek "csak" egy de vagy 300x alkalommal az évben?

2020. febr. 12. 13:11
 16/18 anonim ***** válasza:
71%
Nem az volt a kérdés hogy aki sokat szexelt, hanem aki sok nőt dugott meg. Utolsó arra válaszolnál, hogy hogy csináltad? 9-es vagyok, érdekelne melyik módszer vált be
2020. febr. 12. 13:15
 17/18 anonim ***** válasza:
56%
A kettes baromságokat írt,mondom ezt nőként.
2020. febr. 12. 16:30
 18/18 anonim ***** válasza:

17#:

Igazad van, ezzel nem mindenkit lehet megfogni.

Én az okos, diplomás nőkre bukom, Őket vadászom 99%-os sikerrel. Irodista, szép hosszú combú, sportoló igazi nők.

A buta, trampli, shopingcicababákra más kell, Ott legyen pénzed, legyél kopasz, kigyúrt, lehetőleg legyél buta tök, valamilyen szép fekete kocsid legyen...

A baj az, hogy ezek a nők nem az eszedért, és nem a tulajdonságaidért fog csípni... :D

2020. febr. 13. 07:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!