Valaki mondana nekem néhány olyan filmet amelyik logikainak/matematikusnak mondható? :D
Figyelt kérdés
olyanra gondolok ez alatt, mint pl.:
-21 Las Vegas ostroma
-Kód neve: Merkúr
-Csodálatos elme
stb.
amiben vannak olyan matematikai/logikai feladványok; paradoxonok (amiket meg kell fejteni, hogy értsd a film többi részét) melyeken az embernek törni kell a fejét.. :S
előre is köszönöm :)
2015. dec. 21. 15:44
3/6 A kérdező kommentje:
köszike :) ha esetleg tudnátok még akkor mondjátok el :))
2015. dec. 21. 16:19
5/6 Brain Storming válasza:
Nem sok részt néztem, a a Gyilkos számok sorozat fullra erről szól.
Probléma megoldással kapcs. nagyon penge a Komputerkémek (Sneakers), A Die Hard sorozat, a Breaking Bad ..., a James Bond filmek egyes jelenetei, ahol nem szuper kütyükkel akcióznak.
6/6 A kérdező kommentje:
utolsó :D neked is köszi, de Én filmekre gondoltam nem sorozatokra :S (jó, több részes film oké, de 251432523412 részes sorozat aminek soha nem érek a végére az annyira nem foglalkoztat) :S
2015. dec. 23. 11:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!