Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Aki sok nők dugott meg, az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki sok nők dugott meg, az hogy csinálja? Mondana néhány fogást? Min múlnak a dolgok?

Figyelt kérdés

2020. febr. 12. 09:55
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
89%
Önbizalom!
2020. febr. 12. 10:00
 2/18 anonim ***** válasza:
75%

Állandóan ugyan azok a kérdések!

Most figyelj, mert nem írom le többször (unalmas).

A nők nem úgy vannak összerakva mint a pasik, hidegen hagyják a pöts és meztelen férfiak látványa. Természetesen Ők is megnéznek egy szép izléses testet, de míg nekünk feláll egy szép női test látványától, nekik nem nedvesedik be, maximum tetszik.

Szóval a csábítás 3 szabálya:

1. Legyél nagyon udvarias, figyelmes, előzékeny

2. Legyél intelligens, tudj szépen fogalmazni, kifejezni, helyesen írni.

3. Legyen jó humorod.

Ha ez megvan, lehet csajozni.

2020. febr. 12. 10:06
 3/18 A kérdező kommentje:
Csak azt tudnám, a helyesírás miért fontos a való világban csajozáskor! 🤣🤣🤣 Te sem lehetsz valami nagy lumen 🤣
2020. febr. 12. 10:15
 4/18 A kérdező kommentje:
Amúgy azt vettem észre a nőknek egyáltalán nincs humorok, azon az (egyáltalán nem obszcén!) poénon, amin egy férfitársaság hasát fogva röhög, a nők még csak el sem mosolyodnak.
2020. febr. 12. 10:20
 5/18 anonim ***** válasza:
75%

Rosszlányok

Legegyszerűbb fogás ha csak szex kell

2020. febr. 12. 10:30
 6/18 anonim ***** válasza:
83%

A 2 tökéletesen leírta hogy mi kell a nőknek.

Neked nem kell helyesen írni csak akkor fizetni kell a szexért, mert annak ára van ha valaki bunkó.

2020. febr. 12. 11:07
 7/18 anonim ***** válasza:
83%

#3:

Te dolgod, hogy mit hiszel el és mit nem.

Kérdezted, válaszoltam.

2020. febr. 12. 11:12
 8/18 anonim ***** válasza:
79%
Szuletni kell ra. Genetika
2020. febr. 12. 11:34
 9/18 anonim ***** válasza:
78%

Hát biztosan lepontoztok ezért de nekem a tapasztalatom:

Nézd le őket, ne foglalkozz velük, legyél elérhetetlen. Ha ennyit teszel csak, saját tapasztalatom szerint siman dughatod őket.

Volt konkrétan olyan csaj akivel úgy kezdtem hogy nagyon kedvesen nagyon figyelmesen. Bedobott a friendzoneba. Ezután elkezdtem leszarni, alig alig írtam neki vissza és láss csodát egy héten belül ágyban voltunk.

A nők megőrülnek ha valamit nem kaphatnak meg. Ami ott van előttük és az övék lehet pedig nem érdekli őket.

Jöhet a lepontozás

2020. febr. 12. 11:35
 10/18 anonim ***** válasza:
79%

1. Jo megjelenes

2. Magabiztos (nem nagykepu) fellepes

2020. febr. 12. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!