Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek milyen az álom pasi intim méretre is gondolok és kort is irjatok!?
Az álom pasi nekem Zac Efron és Ryan Gosling.
15 cm
Jó képű,kedves,vicces,magas,izmos, nem kell hogy gazdag legyen de egy közép osztály minimum xd Nekem a 30+ os pasik jönnek be. Az ilyen férfi "állatok".
Ami ritka és nem is nagyon van ilyen és nem is nérvadó de valamiért az nagyon le tud venni a lábamról ha valakinek orosz akcentusa van. Nem tudom miért de egész nap el tudnám hallgatni ahogy egy mély hangu orosz akcentusu férfi beszél. Xd a farkáról meg nekem mind1 nyílván egy átlag 15cm azért legyen meg és ne legyen 25nél több. És ne cérna vékony legyen. A lényeg hogy tudja használni.
21/L
Az első egy f***sz. Nehogy elszálljon már magától,mintha mindent jobban tudna, amikor nem is hozzá szólt a kérdés.
Amúgy ideális pasi:átlagos testalkat, ne legyen elhízott,vagy nagydarab, helyes arc magasság 170körül(de ez mindegy)
Belsőleg:gyengéd,tud szeretni,figyelmes,törődik velem
Korban olyan velem egy korú, vagy +/-két évig még belefér
A farokméret mindegy,mondjuk legyen olyan 11 körül.
175 cm, barna haj, kék szem, izmos szőrös mellkas és ha már méretet is írni kell, akkor 16 cm pénisz.
Volt már kisebb, nagyobb, de ezzel a mérettel élveztem a legjobban a szexet.
Magas, szálkás testalkat, átlagos mérettel.
Attól lesz igazán álompasi, ha úgy kinyal, hogy remegek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!