Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyivel kellene támogatnom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyivel kellene támogatnom a hölgyet egy ilyen kapsolatban?

Figyelt kérdés

8 éve kapcsolatban élek, eddig hűégen, de eléggé megromlott a dolog már, de ez egy másik történet.

Viszont páromnál kizárt a orális szex, 8 éve nem volt részem orális szexben.

Nem akarok senkit átverni/kihasználni, ezért feladtam egy hirdetést egy oldalon, ahol amatőr, nem profi lányt keresek, egy átlagos hétköznapi lányt, aki havi pár alkalommal kielégítene orálisan támogatásért cserébe. Tudom nem lesz könnyű ilyet találni. (Profioz nem lenne gyomrom és nem akarok elkapni semmit.)

De a kérdésem lényege: Mennyit szokás ilyen alkalomra adni? Mivel még sosem fizettem szexuális szolgáltatásért, nem vagyok képben egyáltalán az tarifával? Ti mennyit szoktatok fizetni/kapni?

31/F

2020. febr. 9. 11:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
55%
Beszeld meg a felesegeddel...az ingyen van.
2020. febr. 9. 11:17
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Minek vagy vele akkor már 8éve? Nem gondolod hogy mindkettőtöknek jobb lenne ha szakitanátok. Legalább nem aláznád meg.
2020. febr. 9. 11:19
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha jelentkezik is valaki akkor az nem amatőr lesz, hanem valószínűleg profi és megpróbál minél több lét lehúzni rólad (alkalmanként 15-20-at is akár, holott ezért már "komplett" szolgáltatást kapnál profitól).

31 éves vagy... 8 éve, azaz 23 éves korod óta... még van hátra legalább 30-40 éved így akarod leélni? Inkább a feleségeddel próbáld helyrehoznia kapcsolatod, ha nem megy, akkor meg ne raboljátok egymás idejét tovább.

2020. febr. 9. 11:35
 4/14 anonim ***** válasza:
39%
A profi azért profi, mert fokozottan figyel arra hogy semmit ne kapjon el vagy terjesszen tovább. Jobban jársz egy évek óta szakmában lévő prostival, ha akarod azt is eljátssza neked hogy egy amatőr szomszéd lány. 10ezernél nem fog többe kerülni.
2020. febr. 9. 11:41
 5/14 anonim ***** válasza:
Pároddal kellene megbeszélni első körben,hogy mi az oka annak, hogy nem hajlandó orálozni. Te ki szoktad őt nyalni vagy azt sem igényli? Megpróbalhatod rávenni,meglepheted őt,hogy bekened a péniszed nutellával/csokival vagy bármi olyannal amit tudod,hogy imád és megkerheted,hogy legalább a rudat nyalja le.
2020. febr. 9. 11:43
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Ne legyenek illúzióid. Amelyik csaj jelentkezik egy ilyenre az egyben hivatásos is. Vagy ha nem, akkor simán minden hétvégén más farokkal játszik. Akkor mi a különbség a hivatásoshoz képest?

Amúgy az összeg teljesen változó, de szerintem minimum (!!) 50 papír egy hónapra.

2020. febr. 9. 11:50
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Atlagos, nem profi nő nem szopik pénzért.

Ak8 pénzért szopik az profi kva.

2020. febr. 9. 12:29
 8/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Én sem nyalom ki, mert nem engedi azt sem, undorítónak találja, pedig szívesen csinálnám neki.

De nem csak ez miatt romlott meg a kapcsolatunk, úgy az egész már a végét járja, de nyilván akinek volt már ilyen hosszú kapcsolata tudja, hogy nem könnyű csak úgy elengedni a másikat. De tudom, hogy ez a megoldás, tisztában vagyok vele, csak idő kell hozzá, de addig is szertném jól érezni már magam.

2020. febr. 9. 18:21
 9/14 A kérdező kommentje:
Tudom nem lesz könnyű találnom ilyen lányt, de hátha van akinek kell egy kis plusz pénz, de azért nem akar minden nap más pasival lenni, nem főállásként űzné a dolgot, csak suli/munka mellett kell egy kis plusz pénz.
2020. febr. 9. 18:25
 10/14 anonim ***** válasza:
66%

Nekem volt ilyen kapcsolatom. Jól jött nekem is neki is.

Suli mellett akartam élni is, kellett egy kis zsebpénz és pont egy ilyen kapcsolatot kerestem, egy állandó pasit, nem tudtam volna mindig mással lefeküdni, gyomrom nem bírta volna, az akkori énem most biztosan rádírna.

Szerencsére sikerült is, találnom, nagyon kedves normális volt, 1-2 hetente találkoztunk, 10 000/alkalom vot, de ott szex is volt, nem csak egy gyors orál, de ez régebben volt, most biztos többet kérnek a lányok. Bár egy szimpla orálért nem hiszem.

Nem kérek privátot!!! Már van jól fizető állásom, vőlegényem, nincs az a pénz. Fiatal voltam kellett a pénz :D Nem bántam meg, nyilván nem dicsekszem vele, de még élveztem is és pénzt is kerestem vele. Azt nem tudtam volna csinálni, mint a hivatásosok, mindig mással egy nap többel is, de így semmi különös nem volt még volt, hogy jól is jött nekem is a szex, persze ehhez normális srácot is találtam, nagy szerencsém volt vele.

28/N

2020. febr. 9. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!