Ha nincs diplomám és fizikai munkás leszek, van e értelme a Momentumot támogatnom?
"Hat most még nincsenek bent,de szerintem ők fogják leváltani a kormányt."
Aha. A hazaáruló csapattal gondolod? Akik még éppen hogy csak betették a lábukat az EP-be, a hátuk mögött 10%-nyi támogatással, az első dolguk az, hogy elintézzék kevesebb magyar legyen a döntéshozók között.
Gondolom most majd megpróbálod megmagyarázni hogy miért is jó az az országnak és benne neked, hogy ha a 750 képviselő között így is csak 21 mandátummal jelenünk meg és képviseltethetjük az akaratunkat (segítek, ez az EP mandátumok 3%-nál kevesebb), ha ennél is még kevesebb beleszólásunk lehet az ügyekbe.
És nem, nem tévedek. Pontosan EZT jelenti a hazaárulás fogalma. Hogy idegen vagy önös érdekek miatt az országnak kárt okoznak - szándékosan.
"mert ezek engem nem fognak támogatni."
a Jobbik mennyiben támogatna téged?
Mi az, amiben a Jobbik "fizikaimunkásbarátabb"?
Ne általánosságokat írj, hanem konkrétumokat.
5-ös!
Erről mi a véleményed?
"2006 októberében az akkor még ellenzékben lévő Orbán Viktor az Európai Parlament néppárti frakciójában azt szorgalmazta, az EU állítsa le a Magyarországnak szánt uniós pénzek kifizetését a „hazug és csaló” kormány miatt."
A Jobbik kijelentette,hogy ők mindig is a munkások pártján álltak.
A Momentum meg megmondta,hogy ők a vállalkozókat támogatnák és privatizálnának.
Ezek tények,maguk a pártok közölték az álláspontjukat a témában,nem tudom mit kell ezen értetlenkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!