Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
GigiDiAugustino kérdése:
Az létezik hogy amikor csajjal szexre került a sor és nem állt fel, azért volt mert túl sokat maszturbàlok? 19F
Figyelt kérdés
Aznap nem vertem ki, de átlagban napi 3-4szer szoktam, akkor könnyen áll, de csajnál meg se mozdult és ez már kétszer is megtörtént. Szűz vagyok.2020. febr. 8. 20:11
1/10 anonim válasza:
Igen, simán lehet hogy hozzászoktál a sok kézimunkához, plusz még izgulhatsz is a szex miatt, mivel még szűz vagy, 2 az 1-ben.
2/10 anonim válasza:
Igen. Sok férfinak van merevedési problémája, nemcsak 50 év felett.
3/10 érdeklődő35 válasza:
Igen
Plusz a stresz az első alkalom miatt.
4/10 A kérdező kommentje:
És a vény nélkül kapható potencianövelő segíthet? Vagy a tesztoszteronfokozó?
2020. febr. 8. 20:16
5/10 anonim válasza:
Étkezéstől is függhet. Amikor nem ettem rendesen, hiába tudtam kiverni, nőhöz kerülve nem volt erőm. Aztán hazamentem, kivertem, és nem értettem, most miért működik, nála meg nem.
6/10 érdeklődő35 válasza:
Stresszoldásra jó a potencianövelő is, akár mint vérnyom@semelő, vagy mint placebo.
7/10 anonim válasza:
szerintem elizgultad a dolgot,bár az sem segíthet ha hozzászoksz a kézi stimulációhoz. időt kellene adnotok egymásnak,hosszabb felvezetés,és egy jó darabig csak petting.
8/10 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam hogy prosti volt. Két alkalom, de két különböző lány. Nagyon kedvesek, megértőek, lehetett velük értelmesen beszélni de a csókot nem engedték, lehet emiatt nem izgultam fel. A két eset között 9 hónap telt el. Úgy érzem most kapni fogok hideget, meleget.
2020. febr. 8. 21:04
9/10 anonim válasza:
Ha nincs kellő nagyságú szexuális vágy,nem is kell elkezdeni,mert megfog bukni a mutatvány .
Merevedés akkor következik be,ha az agy szexuális központját
szexualitással kapcsolatos ingerek érik.Ennek aztán folyamatosnak is kell lenni,mert különben bekövetkezik a lankadás.A merevedés létrejöttével kevés probléma szokott lenni.A megtartása nem könnyű hosszabb ideig .
10/10 anonim válasza:
Ha a partner nem kedves akkor soha nem lesz merevedés.. de ha prostinál voltál akkor elizgultad,stresszes voltál. Magyarul te az a fajta vagy akinek kell az érzelem és a stabil kapcsolat! Én is ilyen vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!