Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondta azt a lány hogy én évekig nem fogok szexelni?
Akartam volna ismerkedni egy lánnyal, eleinte viszonozta úgy tűnt. Aztán elkezdett piszkálni valószínűleg azért mert nem vagyok jó a csajozásban és nem akartam egyből megdugni. És bántó megjegyzéseket tett, meg hogy én évekig nem fogok szexelni. Mások előtt mondta ezt.
De egy 20 éves lány hogy lehet ilyen gyerekes? Meg neki csak a szex a lényeg az életben, meg egy kapcsolatban?
Utólag már bánom hogy megismertem, de remélem nem minden lány ilyen.
Meg kellett volna dugni, durván. Most imádna.
Manapság ez is ritka, a legtöbbnek azon jár az esze hogy hogy szerezzen minél több pénzt a lukkal, minél kevesebb dugással.
Szerintem legyen az bármilyen nemű ember, föl lehet ismerni hogy mit is akar valójában.
Az arca vagy éppen amiket ahogyan csinál, elárulja hogy ő milyen is valójában és hogy mit akar.
Szerintem semmit sem veszítettek, légy boldog hogy így történt.
Mondtad a csajnak, hogy tetszik neked?
Randiztál vele?
Törekedtél rá, hogy egyre aktívabb érintésekkel bezsongasd?
Vagy csak pár baráti összejövetelen lelkiztél vele, testi kontaktok nélkül...
Azért mondhatta mert elvárta hogy megdugd és te meg nem csináltál semmit. Nem egyből kellett volna hanem kettőből megdugni.
Szóval elég béna vagy és töketlen.
Hát akkor mi lesz veled , hogy akarsz te csajt szerezni és szexelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!