Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Honnan lehet azt látni ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet azt látni ha egy lány csak szexelni akar?

Figyelt kérdés

Én ismerkedtem egy lánnyal, mindet megtettem de ő nem közeledett. Viszont nagyon sokat nézet hosszasan a szemembe, meg néha a gatyám felé nézett.

Lehet hogy csak szexelni akar volna velem? Én kapcsolatot szerettem volna, emiatt nem értettem miért csinálja de nagyon sokat gondolkodok hogy mi lehetett ennek az oka.

2019. dec. 26. 09:49
 1/2 anonim ***** válasza:
43%
Van egy mondás,hogy ha a férfi szexet akar, csak szexet akar,ha a nő szexet akar,mindent akar a szexet kivéve
2019. dec. 26. 09:51
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha nem akarja, hogy visszafogottan viselkedj vele, akkor elkezdi illegetni magát előtted, vagy maibb szóhasználattal, elkezd szexizni neked. Ha erre nem reagálsz érintésekkel, akkor meg balf..sznak leszel elkönyvelve...

Illeget = Testét, testrészét> tetszeni vágyóan, olykor kissé kacérkodva ide-oda hajlítgatja. Illegeti a derekát; illegeti magát: magát kelletve hajladozik v. mozog. Illegeti magát a tükör előtt.

2019. dec. 26. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!