Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a lány akivel jártok és szerettek, házasságig nem szeretne szexelni, akkor ezt el tudnátok fogadni vagy inkább hagynátok?
Figyelt kérdés
Kort,nemet írjátok :)
Mindkét nem véleményére kíváncsi vagyok.
2020. febr. 1. 14:48
1/29 anonim válasza:
Én inkább hagynám!
Nem élünk már a középkorban! És ha a házasságkötés után derülne ki, hogy szexuálisan nem illünk össze akkor mit csinálunk? Elválunk, nyitott házasságban mindketten félre kefélünk vagy kielégítetlenül, boldogtalanul éljük le az életünket egymás mellett? Hülyeség! F.
2/29 anonim válasza:
Én olyan pasival nem is járnék,aki házasságig vár,vagy ha nagyon bejön,akkor másnap hozzámennék,aztán jöhet a szex.
3/29 anonim válasza:
Ilyen lány már nincs. De örülnék, mert nem nézne a környezetem hominak és tudnám, hogy nem kellene szexelnem egy lánnyal csak a kapcsolat fenntartása miatt.
4/29 anonim válasza:
Hagynám mert ha házasság után derülne ki hogy nem egyeznek a szexuális aktivitásunk akkor az tönkre is teheti a házasságot.
5/29 anonim válasza:
Én is hagynám. Bármennyire is tetszik az illető, a szexuális élet a kapcsolat nagyon fontos része, és ha nem passzolnak az igényeink, azon sajnos nem igazán lehet segíteni.
6/29 Andreij válasza:
Várd meg amíg valaki elveszi feleségül !!!!
7/29 anonim válasza:
En no vagyok, es ha a parom, akit szeretek kitalalta volna, tiszteletben tartanam, meg talan hizelgonek is talalnam az otletet. De ugy, ha csak a szex marad ki, petting es oral szex azert legyen, mert nem art megismerni egymast ilyen teren is.
8/29 anonim válasza:
Simán elfogadnám a helyzetet. (37F)
10/29 anonim válasza:
Ha nagyon szeretném akkor elfogadnám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!