Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinalnátok ha odamenne hozzátok az utcán egy pasas, hogy ad pénzt, de cserébe el kell mennetek vele szexelni?
Figyelt kérdés
2020. febr. 7. 19:03
1/16 anonim válasza:
Semmit. Nemet mondanék. Nem vagyok meleg.
3/16 anonim válasza:
Mi lenne ha 10 milliot adna? :D
4/16 anonim válasza:
Attól függ, hogy undorítóan néz-e ki, adna-e kis időt hogy nagyjából "megismerjem" előtte és persze, hogy mennyit akarna adni
6/16 anonim válasza:
Priviseknek: aki pénzért szexel, az automatikusan k**va. Ezért írtam, hogy k**va sok pénzt. Amúgy hím vagyok. :)
7/16 anonim válasza:
Felmennék a város facebook csoportjába és egy részletes személyleírással elmondanám, hogy legyenek óvatosak, ha az illető megkornyekezi őket, vagy tartsák nyitva a szemüket, hogy meglassak, hogy zavar-e valakit a pasas.
8/16 anonim válasza:
Ha egy prostit kérdezne meg akkor azt mondaná "gyorsfrancia X, félóra Y, komplett Z Ft lesz hercegem". Minden más értelmes nő meg nagyívben kikerülné.
10/16 anonim válasza:
Elküldeném a francba, nem vagyok megvásárolható.
Esetleg mondanám neki hogy a rosszlányok.hu-n próbálkozzon, az ilyesminek ott a helye.
Az egy dolog hogy ez a legősibb mesterség, de mégis miért néznek egyes pasik minden nőt qrvának?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!