Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmnek most jött meg, és azt mondja/ ( kéri) hogy egy picit izgassam mert segítene a görcsein, elvileg még élvezésig sem várja el csak egy picit. Ti mit csinálnatok? 20F
Figyelt kérdés
2020. jan. 28. 19:13
2/20 anonim válasza:
Izgasd a csiklóját kézzel, engem a volt párom ki is nyalt mikor intim kehely volt bent. Ha nem vagytok finnyásak akkor szexeljetek.
3/20 anonim válasza:
Ütögetném a talpát, mit... Komolyan nem tudod 20 évesen, hogy kell izgatni egy nőt?
5/20 anonim válasza:
Eretlen vagy a szexhez, kisöcsi. Fejlődj mèg
6/20 anonim válasza:
Hát, biztos nem itt kérdezgetném a népséget, mit csináljak a saját barátnőmmel...
7/20 A kérdező kommentje:
Nem az a baj hogy nem tudom izgatni... hanem tudom hogy csak feküdni fog, alig lehet valahogy hozzáférni mert “ neki nagyon görcsöl a hasa” majd mire sok szemvedés árán hozzájutok, elmegy...tuti nem fog csinálni semmit...
2020. jan. 28. 19:37
8/20 anonim válasza:
Jó katona vérben is harcol!
Ha talál egy kényelmes pózt még szexelni is lehet.
El lazul és nem érzi a görcsöt.
Barátnőm nagy nehezen beleegyezett, hogy Mikulás alatt kipróbáljuk.
Azóta nincs olyan Mikulás, hogy ne lenne napi 1xer.
9/20 anonim válasza:
Semmit. Amúgy nem értem miért, nem tudsz magadtól dönteni egy döntésalapuló kérdést.
10/20 anonim válasza:
Nézni akarod ölbe tett kézzel, ahogy görcsöl? Szánalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!