Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmnek most jött meg, és azt mondja/ ( kéri) hogy egy picit izgassam mert segítene a görcsein, elvileg még élvezésig sem várja el csak egy picit. Ti mit csinálnatok? 20F
"Nem az a baj hogy nem tudom izgatni... hanem tudom hogy csak feküdni fog, alig lehet valahogy hozzáférni mert “ neki nagyon görcsöl a hasa” majd mire sok szemvedés árán hozzájutok, elmegy...tuti nem fog csinálni semmit..."
Képzeld, a szeretet nem arról szól, hogy teszek neked valamit, valamiért cserébe. Időnként csak adunk a másiknak, egyoldalúan, önzetlenül.
Szereted vagy sem? Ha igen akkor meg sem kellene kérdezned hogy mit csinálj tudnád - használd az ujjaidat.
Ámbátor ha úgy állsz hozzá mint a #7-es hozzászólásodban és ezt te "szenvedésnek" titulálod... akkor viszont csak sajnálni tudom szegény lányt :( nem a görcsei miatt, hanem miattad!
Csak akkor vagy hajlandó adni ha te is kapsz cserébe?
Szereted te ezt a lányt vagy csak ürítőlyuknak tartod?
Ezek a fajta nők várják el, hogy a férjük bent legyen végig a szülésnél is, aztán csodálkoznak, hogy a pasi szülés után már nem kívánja őket szexuálisan. És nem, nem a plusz kg-ok miatt, hanem amiatt, ami a hüvelyből távozik a gyerekkel együtt...
Én inkább beülök egy kád forró vízbe, ha görcsölök, és szülésnél kiküldtem volna a férjem, ha nem kellett volna sürgősségi császározni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!