Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Elmondjam a barátnőmnek vagy ne? Ti mit csinálnátok a helyemben?
AZ első lépés, hogy megbizonyosodj erről, hogy tényleg igaz-e. Ez azért elég súlyos vád. De oké, ez már megtörtént. Főleg hogy az esetnél többen is voltak, ráadásul ez így előbb-utóbb úgyis a barátnőd fülébe fog jutni. Most még inkább kezdj el érdeklődni a többiektől, vagy közös ismerősöktől, hogy ők erről mit hallottak, és tényleg igaz-e.
Vagy mennyire ismered a szóban forgó srácot? Mert ha igen, akkor előbb őt kéne rábírnod, hogy mondja el ő maga, különben elmondod te. Csak ha így a srác rájön, hogy te erről tudsz, arra is rájön, hogy bátyád mondta el, és őt meg bajba sodrod. De ha a bátyáddal ilyen jóban vagy, akkor vele is meg tudod ezt beszélni, és akár őt rábírni, hogy ő szóljon a vőlegénynek.
A legénybúcsú lényege az hogy kirugsz a hámból a házasság előtt a haverokkal, jó ivászat, max táncosok, nem pedig az hogy lefekszel egy másik csajjal. Jah, és kedves második válaszoló, én srácként mondom ezt.
Én tudtára adnám a csajnak... ha már most is csalja őt a pasi akkor nem túl sok jó kilátás van későbbre
Quote:"Biztos nő volt a válaszoló. Legénybúcsú egyik lényege pont ez, hogy még utoljára bűntetlenül lefeküdhet akárkivel..."
Vagy csak volt esze, nem úgy mint neked... Mióta ez a legénybúcsú lényege? Tanulj már egy kicsit. Házasság előtt jegyben járnak teszem fel, előtte még csak párként. Ezek szerint addig szabad félrekefélni, amíg alá nem írták a házasságot? A legénybúcsú lényege, hogy kirúgjanak a hámból, bulizzanak, és elfelejtsék a gondokat, amiket az esküvő okozott...:)
A kérdésre válaszolva: Szerintem mondd el, vagy inkább előtte többfelé érdeklődj, hogy mit láttak mások, stb... Ha már biztos, mondd el, lehet, hogy egy halálraítélt házasságtól mented meg az arát...
-Reaper-23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!