Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Elmondjam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Elmondjam a barátnőmnek vagy ne? Ti mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés
Szombaton volt a leánybúcsúja a barátnőmnek és a legénybúcsú is most volt szombaton. A bátyám jó haverja a barátnőm vőlegényének így a tesóm is volt a legénybúcsún és ő mondta el nekem, hogy a vőlegény lefeküdt a táncos lánnyal. Nagyon jó a kapcsolatom a tesómmal, ő a legjobb haverom is egyben, úgyh biztos, h lefeküdt a vőlegény azzal a lánnyal. Most mit csináljak? Elmondjam a barátnőmnek? A menyasszony az egyik legjobb barátnőm. 1 hét múlva lesz az esküvő. Elmondjam? Vagy inkább maradjon titokban? Mert ahogy ismerem a barátnőmet le fogja fújni a lagzit, ha megtudja. Ti mit csinálnátok a helyemben?
2009. máj. 4. 01:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%
Én elmondanám rögtön ha ilyet hallanék. Nehogy már egy ilyen undorító féreghez menjen hozzá szegény lány. Az a pasi aki ilyet csinál nem is szereti igazán a csajt...kizárt. Na meg jobb ha az esküvő előtt derül ki és nem utána.
2009. máj. 4. 01:40
 2/12 anonim ***** válasza:
22%
Biztos nő volt a válaszoló. Legénybúcsú egyik lényege pont ez, hogy még utoljára bűntetlenül lefeküdhet akárkivel...
2009. máj. 4. 02:16
 3/12 anonim ***** válasza:
93%

AZ első lépés, hogy megbizonyosodj erről, hogy tényleg igaz-e. Ez azért elég súlyos vád. De oké, ez már megtörtént. Főleg hogy az esetnél többen is voltak, ráadásul ez így előbb-utóbb úgyis a barátnőd fülébe fog jutni. Most még inkább kezdj el érdeklődni a többiektől, vagy közös ismerősöktől, hogy ők erről mit hallottak, és tényleg igaz-e.

Vagy mennyire ismered a szóban forgó srácot? Mert ha igen, akkor előbb őt kéne rábírnod, hogy mondja el ő maga, különben elmondod te. Csak ha így a srác rájön, hogy te erről tudsz, arra is rájön, hogy bátyád mondta el, és őt meg bajba sodrod. De ha a bátyáddal ilyen jóban vagy, akkor vele is meg tudod ezt beszélni, és akár őt rábírni, hogy ő szóljon a vőlegénynek.

2009. máj. 4. 02:23
 4/12 anonim ***** válasza:
96%
Ha az ember valakivel együtt van, és annyira szereti, hogy közös életet tervez vele, akkor nem fekszik le mással, akár férfi, akár nő az illető. Akinek a legénybúcsújához hozzátartozik a tényleges szex is, az nem érett meg házasságra, sőt azt a lányt se szereti, akit állítólag elvenni akar.
2009. máj. 4. 02:25
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

A legénybúcsú lényege az hogy kirugsz a hámból a házasság előtt a haverokkal, jó ivászat, max táncosok, nem pedig az hogy lefekszel egy másik csajjal. Jah, és kedves második válaszoló, én srácként mondom ezt.

Én tudtára adnám a csajnak... ha már most is csalja őt a pasi akkor nem túl sok jó kilátás van későbbre

2009. máj. 4. 02:35
 6/12 anonim ***** válasza:
81%
Én is úgy tudtam, hogy a legénybúcsú lényege, hogy kirúgjon utoljára a hámból. Ha eddig nyitott volt a kapcsolat, akkor bele fér egy utolsó numera a táncossal, de a kérdésből ítélve nem ez a helyzet. Én elmondanám neki, ezt nem hagynám annyiban.
2009. máj. 4. 05:12
 7/12 anonim ***** válasza:
81%
Inkább a vőlegénnyel beszélj, ne a menyasszonnyal. Mondd meg neki, hogy jó lenne, ha megmondaná neki, mert ha mástól hallja vissza, az még sz@rabb lesz.
2009. máj. 4. 07:37
 8/12 anonim ***** válasza:
93%

Quote:"Biztos nő volt a válaszoló. Legénybúcsú egyik lényege pont ez, hogy még utoljára bűntetlenül lefeküdhet akárkivel..."

Vagy csak volt esze, nem úgy mint neked... Mióta ez a legénybúcsú lényege? Tanulj már egy kicsit. Házasság előtt jegyben járnak teszem fel, előtte még csak párként. Ezek szerint addig szabad félrekefélni, amíg alá nem írták a házasságot? A legénybúcsú lényege, hogy kirúgjanak a hámból, bulizzanak, és elfelejtsék a gondokat, amiket az esküvő okozott...:)

A kérdésre válaszolva: Szerintem mondd el, vagy inkább előtte többfelé érdeklődj, hogy mit láttak mások, stb... Ha már biztos, mondd el, lehet, hogy egy halálraítélt házasságtól mented meg az arát...

-Reaper-23/F

2009. máj. 4. 08:38
 9/12 anonim ***** válasza:
94%
Ezt mindenféleképp tudatnod kell a barátnőddel.Most gondolj bele,te is örülnél azért,ha elmondanák.Mert megmentheted magad egy nem túl megbízható férjtől....Mire nem jön rá az ember egy legénybúcsú alkalmával...ezek szerint van értelme ilyet rendezni.Bár ez tényleg nem idevaló.Az még oké,hogy táncoslányok,meg a haverokkal ivászat,de ez már súlyos.
2009. máj. 4. 08:40
 10/12 anonim ***** válasza:
92%
A legénybúcsúnak a haverokkal való "utolsó" (valszeg nem az) nagy szórakozás a lényege, nem az, hogy a vőlegény félrekeféljen. Ha ez tényleg igaz, akkor ne habozz elmondani a barátnődnek, tudnia kell, hogy kivel készül összeházasodni :S
2009. máj. 4. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!