Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok titeket mennyire taszit ha egy ferfi elelveskor nagy adag spermat lovell ki?
Figyelt kérdés
Baratnommel most aludtunk egyutt eloszor.
Szex nem volt, meg mindketten szuzek vagyunk.
Osszebujtunk, pettingeltunk, elegge felizgatott ertelemszeruen a dolog.
Kb 20-25 perc lassu penisz simogatas, veres utan elelveztem ra.
Eleg nagy adag jott, amit betudok annak, hogy 3 napja nem vertem, elegge felizgultam, meg vegre nem en csinaltam magamnak, hanem mas nekem.
Nyilvan ilyenkor nem tudom iranyitani mennyi jojjon meg milyen erosen, de elegge spermas lett a baratnom keze, melle, hasa.
O nagyon nevetett, meg remelem elvezte.
Titeket mennyire zavar ha sok jon?
Nem undorodtok tole?
2020. febr. 7. 17:25
3/6 anonim válasza:
Idegen kéz mindig nagyobb elélvezést okoz.
De ez még csak max a fele lehetett az anyagnak.
4/6 anonim válasza:
Engem nem zavar, benne van a pakliban
5/6 anonim válasza:
Miért zavarna ez bárkit is? Ha már jön ha undorodik tőle akármennyitől undorodik. De normális emberek szeretik ha sok mert az azt jelzi hogy nagyon jó volt és nagyon sok leendő kis jancsikát nyírtatok ki.
6/6 anonim válasza:
Nyilván sok jött, mert gondolom 200%-ra felizgatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!