Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek tetszik a pasitok csókja?
Figyelt kérdés
Az én pàrom mindig franciacsókol.Nem tud úgy csókolózni hogy a nyelve ne legyen a számba.Belemászik szinte.Nem mondom jó tud lenni a nyelvescsók,de mindig egyfolytában ugyan úgy nekem nem a legkellemesebb de nem tudom,nem merem neki ezt hogy elmondani.Mert utána meg nem mer majd megcsókolni mertogy nem tud.Ha volnának módszerei ezt beváltotta volna de nem,csak a nyelve segítségével tud.Egyszer megpróbáltam valamennyire irányítani de csak több-kevesebb sikerrel😅 megpróbàlta leutánozni azt amit én de nem igen tudta.Én érzékien csináltam de neki ez nem ment.Pl.én csók közben finoman ràharaptam az alsó ajkàra ő is az enyémre de az màr nem volt olyan jó😂2020. febr. 7. 12:33
1/3 anonim válasza:
Én is a nyelvest szeretem, csak az ajkakkal ping-pongozni szerintem kevés. Nem is indít be annyira. Én szeretem, ha egy lány is szereti a nyelves csókot.
2/3 anonim válasza:
Azért a nyelves csók nagyon szűk része a lehetőségeknek. Kezdjed te vezetni a csókolózást. Ő nem fog változtatni, mert azt gondolja, hogy jól csinálja és ezt te még meg is erősíted benne.
Nyugodtan lehet szexuális dolgokról beszélni, csak megfelelő módon tedd ezt.
3/3 xKakashix válasza:
nem olyan nehéz ám irányítani csók közben, mikor nyelvest akar adni húzd el kicsit a fejed és adj neki sima csókot.. ha megint nyelvest akar adni megint elhúzod.. a testbeszéd sokat számít, ha ebből nem esik le neki mit akarsz akkor hülye a pasid már bocs :D és még csak meg sem kell szólalnod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!