Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nektek tetszik a pasitok csókja?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek tetszik a pasitok csókja?

Figyelt kérdés
Az én pàrom mindig franciacsókol.Nem tud úgy csókolózni hogy a nyelve ne legyen a számba.Belemászik szinte.Nem mondom jó tud lenni a nyelvescsók,de mindig egyfolytában ugyan úgy nekem nem a legkellemesebb de nem tudom,nem merem neki ezt hogy elmondani.Mert utána meg nem mer majd megcsókolni mertogy nem tud.Ha volnának módszerei ezt beváltotta volna de nem,csak a nyelve segítségével tud.Egyszer megpróbáltam valamennyire irányítani de csak több-kevesebb sikerrel😅 megpróbàlta leutánozni azt amit én de nem igen tudta.Én érzékien csináltam de neki ez nem ment.Pl.én csók közben finoman ràharaptam az alsó ajkàra ő is az enyémre de az màr nem volt olyan jó😂
2020. febr. 7. 12:33
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én is a nyelvest szeretem, csak az ajkakkal ping-pongozni szerintem kevés. Nem is indít be annyira. Én szeretem, ha egy lány is szereti a nyelves csókot.
2020. febr. 7. 12:38
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Azért a nyelves csók nagyon szűk része a lehetőségeknek. Kezdjed te vezetni a csókolózást. Ő nem fog változtatni, mert azt gondolja, hogy jól csinálja és ezt te még meg is erősíted benne.

Nyugodtan lehet szexuális dolgokról beszélni, csak megfelelő módon tedd ezt.

2020. febr. 7. 12:49
 3/3 xKakashix ***** válasza:
nem olyan nehéz ám irányítani csók közben, mikor nyelvest akar adni húzd el kicsit a fejed és adj neki sima csókot.. ha megint nyelvest akar adni megint elhúzod.. a testbeszéd sokat számít, ha ebből nem esik le neki mit akarsz akkor hülye a pasid már bocs :D és még csak meg sem kell szólalnod
2020. febr. 7. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!