Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék túllépni azon ahogy elvesztettem a szüzességemet?
Csak tippelek, de fogadjunk hogy fiatal vagy és valami bunkóval vesztetted el.
Ha nem akkor bocsi
Ha igen akkor gratulálok te se fogsz kelleni normális csávóknak.
Van amikor nehéz egy kezdet - ezért kell jó partnert választani hozzá. Nem kell ugyanakkor túlmisztifikálni sem, ez egy belépő a felnőttek világába.
Ha nem volt jó az első semmi baj, lépj hamar tovább, majd jó lesz a következő, vagy azt következő. Ha levetkőzöd a komplexusaid, gátlásait, elengeded magad - azaz megtalálod a megfelelő partnert - akkor rá fogsz érezni miért mondják hogy a szex a legjobb dolog a világon :)
Én is tippelek, mint a 11.
Csak még tovább megyek. Csak azért feküdtél le valakivel, hogy te is elmondhasd , eldicsekedhess hogy fúúú, csajok már nem vagyok szűz.
De gondolom nem az volt a baj hogy elveszítetted a szüzességed , hanem egyáltalán nem esett jól , a bunkó meg csak megalázott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!