Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknél mennyire jellemző az, hogy meglátnak valahol egy férfit, és annyira megkívánják, hogy utána hazaérve önkielégítést végeznek?
Soha eszembe sem jutott ilyesmi.
Nyilván a nőknek is kell a vonzalom a szexhez, de nem elég pusztán a vonzalom, sokkal több kell hozzá.
Ha látok egy jó pasit az utcán, akit nem ismerek, megnézem (diszkréten), megállapítom hogy milyen cuki és ennyi. Nem izgulok fel tőle, ahhoz nem elég ennyi. (Ezért van az is hogy egy random farokkép is hidegen hagy minket, ha nem ismerjük a gazdáját.) És később már nem gondolok rá. Mi nem a szex felől közelítjük meg az embereket, hanem a lélek felől. Ha tetszik valaki akkor nem azt képzeljük el hogy milyen jó lenne vele dugni, hanem hogy milyen jó lenne ha egy ilyen jó pasi lenne a barátom. Hogy vajon milyen lenne vele kapcsolatban lenni (és csak ez után jön természetesen az a gondolat hogy milyen lenne vele dugni, a kapcsolaton belül. De ez önmagában nem elég a nedvesedéshez, hiszen egyoldalú a dolog, csak futólag láttam, nem léptünk interakcióba.)
#21 Ezért írtam, hogy ez itt egy alternatív valóság. Hogyha minden nő így működne, akkor nem lennének egyéjszakás kalandok. Elhiszem, hogy te ilyen vagy, de a te típusod a nőknek csak egy részét teszi ki.
Egy női nemi szerv képe az nekem sem lenne elég, bár teljesen hidegen azért nem hagyna. És hozzá kell tenni, hogy a férfiaknál sem úgy működik ez, hogy csak a szexre gondolunk kizárólag, viszont a nemi vágy az nálunk könnyebben felébred. Ezért van az is, hogy a prostituáltak nagyon nagy többsége az nő. Szerintem így működik ez az egész.
"De ahogyan írtam, nekem az igazán döbbenetes az, hogy férfiak is írják azt, hogy ez nem jellemző rájuk. Úgy tűnik, hogy ez a gyakorikérdések egy alternatív valóság."
Ohh, tudom már mi a félreérthető. Azt írtuk, hogy Férfiként nincs ilyen. Az teljesen más, hogy kanos 16 évesként egy pillangó szárnycsapásától is majdnem robbansz! Úgy már érthető. Természetesen ha egy teljesen kiéhezett pasi vagy aki nem kap megfelelő figyelmet, akkor el tudom képzelni, hogy egy buszos nézelődés már ekkora reakciót vált ki benned
#25 Igen, így van, és hozzá kell tenni, hogy a kérdés elsősorban egyedülálló emberekről szól. Persze nagy libidó esetén még kapcsolatban lévőknél is előfordulhat ilyen véleményem szerint.
De a nőknél úgy tűnik, hogy a jó kinézet az egy úgynevezett beugró, és nekik ennél általában több kell a vágy felébredéséhez. Így persze könnyebb élni, könnyebb az egyedüllétet bírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!