Missed ab után mennyire jellemző, egy második missed közvetlenül utána? Kivel hogy volt?
Figyelt kérdés
2012. febr. 2. 15:21
1/19 A kérdező kommentje:
Nekem már az elejétől nagyon gyenge szívhang volt,aztán a 10.héten megszakították :( Nektek mi volt az oka?
2012. febr. 2. 15:25
2/19 A kérdező kommentje:
Nálam a magzat 10 hetesen is mindössze 4 mm! volt..
2012. febr. 2. 15:38
3/19 anonim válasza:
nekem 3 volt egymás után. Az okát nem tudni miért. Minden létező vizsgálatot végig jártam és minden rendben van. Létrejön a terhesség csak egyszerűen nem marad meg.Az első 8 hetes volt a másik kettő 6.
4/19 A kérdező kommentje:
még egyet is nehéz elveszíteni nem hogy hármat! nagyon sajnálom! a párodat is kivizsgálták?
2012. febr. 2. 15:48
5/19 anonim válasza:
Persze nincs semmi bajunk azt hozzá kell tennem, hogy van már egy 2 éves gyerkőcünk és így nem volt olyan nehéz ezt az időszakot átvészelni.Nagyon rossz de már megtanultam mosolyogva sírni.
6/19 A kérdező kommentje:
értem.én meg nagyon félek újra teherbe esni nehogy így járjak megint,azért vagyok kíváncsi kinek hogyan alakult ez a dolog,írjatok még :)
2012. febr. 2. 15:58
7/19 anonim válasza:
Nekem lassan egy éve volt missed ab-om első babával. Kivártunk 5 hónapot, utána újra próbálkoztunk, 3. hónapban sikerült, most 16 hetes vagyok. Nekem azt mondták, hogy ne aggódjak, valami baj lehetett, azért ment el, a következő majd megmarad. Hát botrányosan nehéz időszak volt az tuti. Ráadásul ugye sok ilyet hall az ember, hogy van, aki több babát is elvesztett egymás után. De most minden a legnagyobb rendben van. Nem mondom, hogy nem féltem/félek, de az egyetlen működő taktika, hogy tudatosan próbál bizakodni az ember a nehéz pillanatokban is szerintem. Kitartás! Sikerülni fog és minden rendben lesz!
8/19 A kérdező kommentje:
kedves vagy köszönöm :) gratulálok a babához!
2012. febr. 2. 16:08
9/19 A kérdező kommentje:
kedves utolsó megkérdezhetem miért volt missed abod?
2012. febr. 2. 16:09
10/19 A kérdező kommentje:
vagyis bocsáss meg azt akartam kérdezni hány hetesen ment el?
2012. febr. 2. 16:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!