Missed ab után mennyire jellemző, egy második missed közvetlenül utána? Kivel hogy volt?
Azért annyira ne félj és ne add fel a próbálkozást, nem biztos, hogy te is ilyen szomorúan jársz majd ismét.
Mi júni. végén vesztettünk el egy babát, 6-8hetes lehetett :( 3hónap múlva próbálkoztunk, össze is jött az 1.hónapban. Most 19hetes kismama vagyok, teljesen panaszmentes az elejétől kezdve. Tegnap voltunk félidős uh-on és minden rendben a babánkkal :) Első gyermekünk lesz, már nagyon várjuk. Neked is sok sikert és ne félj, minden rendben lesz, csak bízz benne!!
Nekem is 10 hetesen ment el, nem volt szívhang, nem növekedett (nekem is végig sokkal kisebb volt, mint amekkorának lennie kellett volna, azaz a 10. héten akkora volt, mint 6 hetes korában). Sosem fogom elfelejteni! Viszont az is tény, hogy hatalmas "kárpótlás" az "új" picur, és nincs szebb hang annál, ahogy a kis szíve zakatol. Majd meglátod ;) !
Nagyon-nagyon szorítok neked és az összes sorstársunknak! Ezt tényleg csak az érti meg igazán, aki maga is átélte...
Kedves kérdező!
Nekem egy év leforgása alatt 3 missed abom volt, mindegyik kb. 8 hetesen ment el. Az elsőnél csak annyit mondtak, hogy előfordul az ilyen. A másodiknál még mindig ugyanezen a véleményen voltak, majd a harmadik után orvost váltottam, mert semmi más magyarázat nem jutott eszébe az orvosomnak, mint az, hogy genetikai gond van. Persze a vetélések közben még csak egy sima hormonvizsgálatot sem csináltatott. Mivel már van egy közös 6 éves kisfiunk, nem gondolok arra egyelőre, hogy genetikai probléma lehetett, így orvost váltottam. Inkább eljárok majd 100 km- re, csak egy értelmes ember alkosson véleményt. Már voltam mindenféle vérvizsgálaton, azoknak várom az eredményét. Remélem, orvosolható lesz a gondom- persze beültetés nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!