Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan lovagoltok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lovagoltok?

Figyelt kérdés
Letudnátok írni nekem hogy kinel hogyan tortenik? Meg kezdo vagyok benne ezert szeretnem tudni hogy kinel hogyan zajlik
2020. febr. 5. 16:26
 1/9 anonim ***** válasza:
76%
Teljesen rahajolok vagy ülök és a mellkasában megtámaszkodom. Előre hátra vagy fel le mozgok, kozben a csípőmet tekergetem.
2020. febr. 5. 16:28
 2/9 anonim ***** válasza:
86%

Föl -lé előre, hatra néha csipőtekeres néha jó bele méllyen és néha punci izmokkal játszani rá szorítani

De van hogy hatra tudok nyúlni a fenekéhez -ét izgatom a prosztatáját

2020. febr. 5. 16:28
 3/9 anonim ***** válasza:
74%
Lefordítom a kérdést. Kérdező, arra kíváncsi minél szaftosabb történetet írjatok le, jó sok részlettel, mert éppen ki szeretné verni.
2020. febr. 5. 16:29
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Amikor ott fekszik álló farokkal a pasi akit remegő térdekkel és nedves bugyival kívánsz, nem kell senki tanácsa, hogyan csináld. Csak ráülsz és a többi jön magától, érezni fogod, hogy esik jól mindkettőtöknek.
2020. febr. 5. 16:30
 5/9 anonim ***** válasza:

Hát úgy, hogy "gyíí paci gyíí"

Amúgy sehogy, tartok a lovaktól.

2020. febr. 5. 16:34
 6/9 Regisztrátor ***** válasza:
100%
A kengyelbe helyezem a jobb lábam, lendületet veszek és átvetem a bal lábam a lovon. Eközben a sörényébe, nyakába kapaszkodok. Figyelni kell, hogy ne rúgd meg a lovat, mert idegessé válik tőle. Ezután enyhén kiemelkedsz a nyeregből egyenes derékkal, enyhén hátra dőlve. A ló ügetni kezd. Kövesd a ritmusát, a kiemelkedésekkel, mert másképp nagyon feltöri a s_gged.
2020. febr. 5. 16:34
 7/9 anonim ***** válasza:
23%
Imádom, ha lovagol rajtam a nő. Tudod mit szeretek kiemelten? A nő is mozog, nem csak le-fel, előre-hátra, hanem tekergetei is a csípőjét, néha csak a makkot engedi be, aztán hirtelen tövig ül. Felguggol, én alulról támasztom a popsit és így csattog rajtam. Aztán meg leállítom, a popsik alá markolok és elkezdem bhaszni kőkeményen. Imádom, ha rám borítom a nőt, egyik kezemmel összefogom a háta mögött a csuklóit, másik kezemmel paskolom a popsit, vagy ujjazom a s.egglyukat mélyen, közben persze dugom a hüvelyt izomból, heves csókok közepette. 32f
2020. febr. 5. 16:41
 8/9 anonim ***** válasza:
Hátára fekszik a partnered te meg szépen beleguggolsz, vagy beletérdelsz - ahogy neked és a partnerednek jó és mozogsz ahogy kényelmes és élvezed. Kb. ennyi a tudománya.
2020. febr. 5. 16:50
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha a mellkhasán támaszkodok akkor fel le mozgatom a csipőmegy vagy körzök vele , ha meg rá hajolok akkor kicsit feljebb emelem a csípőm és hagyom hogy a párom mozogjon alattam
2020. febr. 6. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!