Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan pasi/csaj, aki maszti közben itt olvasgat?
Figyelt kérdés
Vagy épp azért jár ide, mert itt izgul fel? Nem kérek privát üzenet! Pasi vagyok.2020. febr. 5. 06:48
1/15 anonim válasza:
Akik az itteni kérdésekre izgulnak...
2/15 anonim válasza:
Néha szexcsetelni szoktam. Inkább arra izgulok. Vagy amikor képet küldök punciról és az a tudat izgat, hogy egy idegen férfi arra veri.
3/15 anonim válasza:
Naná, egy órája masztizok. Egy húsz centis dildó van bennem tövig, de az se az igazi, gondoltam benézek a GYK-ra, hátha akad itt jószándékú pasi aki eljön hozzám és kielégít...
22L
6/15 anonim válasza:
Igen, én is szoktam! Én imádok szexchatelni és szerepjátékozni, iszonyatosan be tud indítani, csak nem mindig lehet partnert találni. De akinek van kedve írjon nyugodtan!
7/15 kisördög1 válasza:
Inkább fordítva fordul elő, ha van akivel úgy tudunk chatelni hogy felizgat akkor maszti lesz belőle.
8/15 anonim válasza:
Nem is tudtam hogy itt lehet keresni dugó partnert!
9/15 anonim válasza:
Én is a csevegéstől indulok be néha.
Élőben nyilván jobb lenne,de mivel itt nem igen van kaposvári csak,marad a szexchat..30+F
10/15 anonim válasza:
Én örülnék most egy szexchatnek!
LÁNYOK írhatnak!
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!