Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan barátotok, aki körülmetélt volt?
Figyelt kérdés
Ha igen, mi a veleményetek róla?
Ha nem szívesen kiprobálnátok?
2020. jan. 15. 18:43
1/10 anonim válasza:
Nem volt, és nem próbálnám ki szívesen, nekem a nem körülmetélt jobban tetszik.
2/10 anonim válasza:
Mostani :) nem gondolok róla semmit, ugyanolyan jónak gondolom, mint a simát
3/10 Lazy Lover válasza:
Én az vagyok de több a hátrány mint az előny
4/10 anonim válasza:
Nekem volt és nem volt jó tapasztalatom vele. Sajnos emiatt nem is tudtunk együtt maradni. Kellemetlen volt a szex, dörzsölt a makkja nagyon, nem tudtam normálisan ‘verni’ sem, mivel nincs rajta bőr amit húzogatni lehetne. Nekemnem volt élvezetes és esztétikailag is szepp számomra a bőrös.
5/10 anonim válasza:
Nekem volt mar, es szerettem.
22L
6/10 anonim válasza:
Baratom korulmetelt
Nekem tetszik igy
7/10 anonim válasza:
6 partnerem volt összesen, abból 4 körül volt metélve.Igazából nálam ez nem szempont.
8/10 anonim válasza:
En is az vagyok! De jól sikerült! ;)
9/10 anonim válasza:
2 körülmetélt partnerem volt.
Szerintem csodaszép látvány.
Az egyikkel minden rendben volt, tovább bírta, mint az átlag.
A másiknak viszont vagy rosszul sikerült a beavatkozás, vagy lelkileg nem volt teljesen rendben és erre fogta..., eleve kis farka volt és nem érzett gumiban semmit. Ezért minden egyes alkalommal keményen és iszonyat gyorsan csinálta.
3 hónapot voltam vele.
10/10 anonim válasza:
Volt 3 -is
Nekem kinézetre jobban tetszik , érzésre nincs különbség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!