Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Titeket is elégített már ki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket is elégített már ki szájjal egy lány barátotok?

Figyelt kérdés

Nem járunk. Szerintetek ez nem fura? Lehet többet érez, ha már csinálja?

23/F

2020. jan. 5. 00:36
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de nagyon jó lenne
2020. jan. 5. 00:37
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Volt már ilyen. Hittük hogy több is lesz de csak a pillanat hevében történt és ott is maradt minden
2020. jan. 5. 00:37
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg ha tényleg barátod, akkor megkérdezhetnéd tőle...
2020. jan. 5. 00:38
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Lehet csak ennyire szeret szopni!

Nemtudom kimondottan engem csaj haver még nem akart csak úgy leszopni.🤔

Kérdezz rá!

33/F

2020. jan. 5. 00:41
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Bármi megeshet. Lehet valóban szeret és bármit megtenne, hogy te is viszond szeresd. Vagy csak tényleg hirtelen gondolkodásnélkül megtette mert neki is jól esett. Vagy esetleg nem te vagy az egyetlen ilyen barátja.

De amúgy tényleg ha barátok vagytok kérdezd meg. Ha te akarsz valamit meg kérdezheted nyugodtan hogy ő szeretne-e valamit. Vagy csak szimplán kérdezz rá.

Amúgy még nem volt. F19

2020. jan. 5. 01:00
 6/10 A kérdező kommentje:

Többször is kielégített már, viszont nem vár viszonzást. Ha kérné, én is csinálnám neki.

Nem vagyok szerelmes belé viszont baromira jól csinálja... Csak hát nem akarok, az érzelmeivel játszani, annál többre tartom.

2020. jan. 5. 01:22
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg. Ha nem megy a mai világnak a komunikáció akkor kérdezd meg ütenetben.
2020. jan. 5. 01:27
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha téged zavar, add meg az elérhetőségét :)
2020. jan. 5. 05:44
 9/10 orton ***** válasza:
100%
Többre tartod? Ő nem magát és ez a lényeg. Vagy lehet nem is kell bele menni ki mennyire tartja a magát, a csaj szeret szopni, neked meg ettől bűntüdatod van. Elég fura nem gondolod? Inkább dugd meg.
2020. jan. 5. 14:07
 10/10 manly ***** válasza:
100%
Volt már ilyen-munkatárs, nőhaver.3 ilyen esetem volt.
2020. aug. 27. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!