Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy félénk, csendes fiú tud vonzó lenni?
Figyelt kérdés
Vagy esélytelen?
Zavarna nagyon ha sosem lenne barátnőm, de leginkább az ha gyerekem sem lenne majd.
2020. febr. 4. 23:55
1/6 anonim válasza:
csomó olyan srácot ismerek, akit a lányok szedtek fel.. :D mondjuk, ha csaj lennék, nekem tutira nem a "nyámnyilák" jönnének be.
2/6 anonim válasza:
Nekem Harry Potter bejön. Ha te is olyan vagy mint ô akkor 😍
3/6 anonim válasza:
Lehet, de ahhoz a lánynak kell olyan személyiségű lennie.
4/6 anonim válasza:
régebben nekem is sok ilyen kérdésem volt, de évek alatt rájöttem hogy mind fölösleges volt.
Majd ha elmulsz 25 nem azon fog járni az agyad hogy kellesz e lányoknak vagy nem, hanem éled a életed.
nekem a családban sok embernek van babája, meg anyám is mondja hogy szeretne már unokát XDDD Meg a fa.
6/6 cseppszi válasza:
Vannak előnyei a félénknek is pl nem járna focimeccsre vagy nem ordítana a haverokkal a tv előtt hogy hozzál már egy sört anyukám, mert nem akarom lekésni a gólt. Meg attól hogy csendes az még nem jellemvonás. Lehet csendes egy sunyi tetű is , meg lehet csendes egy bölcs szemlélődő is. Szóval ettől több kell hogy vonzó vagy nem vonzó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!