Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú csendes, és visszahúzódó, emellé vékonyabb testalkatú akkor nincs sok esélye a lányoknál?
Van olyan lány akinek ez bejön?
A magasság mennyire tudja ezt ellensúlyozni, ha majdnem 2 méteres?
Ismerős kérdés, ismerős válasszal: Nincs.
Csendes, visszahúzódó = gyenge jellem
Vékonyabb = gyenge fizikum
Gyenge ember nem tudna megvédeni senkit a bajban, ilyenre nem lehet számítani. Ez részben evolúciósból fennmaradt dolog, de érthető.
Ne egy dizsibe próbálj meg csajozni és akkor nem lesz ebből bajod, hogy nem te vagy az alfahím aki részegen a fél diszkót szétveri.
Illetve maradj meg a realitások talaján ha testre nem gyúrsz akkor mondjuk lehet agyra vagy kedvességre.
(az előbb dumáltam egy átlagos kinézetű sráccal aki nem értette miért nincs csaja és meg csak a képét láttam én se de miután írt 2-3 levelet és kiderült, hogy kb. egy 6-7 éves értelmi szintjén van máris megoldódott a rejtély.)
Konkrétan: NEKED nincs, mert a helyett, hogy helyreráznád a tökeidet és próbálkoznál, vagy éppen sportolnál valamit stb. e helyett inkább itt picsogsz mint egy kisgyerek.
Na most boldog vagy, avagy inkább mély együttérzéssel sajnálkozzunk/utáljuk a csajokat és keseregjünk? Attól hány csajod lenne? Inkább az első mondatban leírtakat fogadd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!