Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan középkorú férfi, aki képes úgy együtt lenni 20-30 évvel fiatalabb nőkkel, hogy nem akarja őket megalázni?
Harminccal fiatalabb nőt még nem akarnék megfektetni, mert az nálam azt jelenit, hogy még gyerek lenne. De 22-25-tel fiatalabb már húsz körül van. S volt is rá példa. Sose aláztam meg egy lányt se, eszembe se jutna, hogy ne érezze magát mindvégig jól.
Kérdező szerintem te egyszerűen rosszul választottál.
50-es férfiként én is osztom azt a hozzászólást, miszerint az életkornak semmi köze nincs ahhoz, hogy egy férfi hogy bánik a partnerével. Egy huszonéves pasi ugyanúgy tehet ilyet, mint egy negyvenes vagy idősebb férfi. Hétköznapi, átlagos férfiként eszembe sem jut ilyesmi. Pár éve volt egy két évig tartó laza kapcsolatom egy 23 évvel fiatalabb lánnyal. Se ki nem tartottam sem pedig nem ugráltattam. Imádtam! Annak ellenére, hogy tudtam, ez nem tarthat sokáig. De nem megalázni akartam, hanem életre szóló kellemes és jó emlékeket hagyni benne magam után. Az a véleményem, hogy rossz férfiakkal kerültél össze, ha ezt tapasztaltad részükről.
50Ffi
Van, de 30-al fiatalabbal nem!
45f.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!