Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan középkorú férfi, aki képes úgy együtt lenni 20-30 évvel fiatalabb nőkkel, hogy nem akarja őket megalázni?
Figyelt kérdés
Én nem vagyok egy ítélkező típus, és úgy gondolom, hogy ha egy idősebb férfi meg tud fektetni egy fiatalabb nőt, egészségükre, mert gondolom a csajnak feszesebb a bőre és jobb az alakja. Egy időben azért is kezdtem idősebb férfiakkal, mert azt hittem, hogy ők kiegyensúlyozatabbak, mert sikeresek és van saját egzisztenciájuk. Viszont, ahogyan észrevettem, a többsége elég frusztrált és abban leli örömét, ha kitarthat és ugráltathat több nőt.2020. febr. 4. 19:36
1/13 anonim válasza:
Semmi köze nincs a korhoz, hogy kinek milyen tartása van, az igen hogy mi van a fejében. :D Hány éves vagy? 23/F
2/13 anonim válasza:
Az elsőnek igaza van èn csak tudom 23N
3/13 anonim válasza:
Miért akarnák megalázni a partnereiket? Ennek semmi értelme.
5/13 anonim válasza:
Szexben nem alázok meg senkit. Sem a fiatalt, sem az idősebbet, ez nem az én műfajom.
6/13 anonim válasza:
31 vagyok, a barátom 52, és soha életemben nem bánt velem senki olyan jól mint ő.
7/13 anonim válasza:
Az elég gáz ha 31 évesen barátod van és az is hogy apád lehetne! 😂
8/13 anonim válasza:
Én sem szoktam megalázni a lányokat! Volt barátnőmmel 3. évig voltunk együtt. Együtt is éltünk. Amikor megismerkedtünk, ő 16. én 42. voltam. Csodálatos volt vele minden, és imádtuk egymást.Egyszer azt mondta nekem, hogy de jó lett volna ha én lettem volna neki az első. 3. év alatt szinte minden nap szeretkeztünk. Semmi olyant nem csináltam vele amit ő nem szeretett volna.
9/13 anonim válasza:
Gondolom a pénzes és húdajópasi kombinációját keresed!
Ez a baj. Amúgy vannak kedves pasik ebben a korban is!!
Csak ők nem biztos hogy pénzesek lesznek, és lehet átlagosabban fognak kinézni kicsit. na?
10/13 Bummer válasza:
Egy igazi férfi nem megalázni akarja a nőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!