Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Ha nem szexeltek, csak a barátnőtök kielégít titeket szájjal vagy kézzel, akkor hova szoktatok elmenni?
Figyelt kérdés
2020. febr. 4. 12:27
11/20 anonim válasza:
Mostaninak csak a szájába. Előző meginkább rányomta a papírt. Na nála nem is nagyon kértem az orált.
12/20 anonim válasza:
az újságpapírt vagy tolettpapírt?
13/20 anonim válasza:
A szajba praktikusnal mint no kerdezem. Egy noi szaj, gyomor olyan, mint a klozett?
Tenyleg praktikus amugy. De azt, hogy Neha megteszem, ha izgat, en kenyelmi szempontbol soha nem tennem. Ha valakinek olyan kifinomult szaglasa es izerzekelese volna, mint nekem, az okadna a helyeben.
14/20 anonim válasza:
Szopasnal engedem hogy o iranyitson.
Szolok mikor jon hogy keszuljon.
Van hogy a szajaba engedi van hogy az arcara, testere de van olyan hogy ezek kozul egyikre se
23/f
15/20 anonim válasza:
Változó, de megkérdezem mindig a páromtól, hogy hova élvezzek... Ennek függvényében a zsebkendőtől a tenyerén át a szájáig minden szóba jöhet😁
16/20 anonim válasza:
Szopni nem nagyon szokott, ki szoktam verni a szájába, arcára vagy mellére megy.
17/20 anonim válasza:
El tudom képzelni ezt a kérést: " hova kéred?" ... itt senki nem volt még nővel úgy lászik
18/20 anonim válasza:
Megy magától minden automatikusan.
Szájjal kielégítésnél szájba, torokba, kézzel meg ritkább, de akkoris általában szájba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!