Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi lehet az oka hogy majdnem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka hogy majdnem minden férfi elégedetlen a farokméretével?

Figyelt kérdés
Mindenki méricskéli, mindenki tudja neki hány centi és nem tetszik nekik. Minek egyáltalán centire tudni, ki nem sza*ja le. Gyönyörű női és férfi testek maradnak szex nélkül csak azért mert nem szeretjük eléggé magunkat. gyerünk élvezni az életet 78 vagy 88 kilosan is kis vagy nagy farokkal is, kis vagy nagy mellel is, tolószékben vagy más fogyatékkal is csak szexeljünk sokat mert a szex a top 3 legcsodalatosabb dolgok egyike.
2020. febr. 4. 12:10
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Önbizalom hiàny az oka!

Ugyan ez van a nőknél is. Ők minden nap a mellükkel kspcsolatban írnak ki.

2020. febr. 4. 12:12
 2/18 anonim ***** válasza:
82%
Általában annak vannak gondjai a farok mérettel, aki nem szexelt még, és fogalma sincs mitől jó a jó szex.
2020. febr. 4. 12:14
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

"tolószékben vagy más fogyatékkal is csak szexeljünk"

ez minden bizonnyal működik ha deréktól lefelé béna valaki

2020. febr. 4. 12:14
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Csak az méregeti aki nem tudja másra használni...
2020. febr. 4. 12:16
 5/18 anonim ***** válasza:
81%
Ezek nem férfiak,hanem önbizalom hiányos kisfiúk. Egy férfi nem a farkát méricskéli és írkálja ki naponta,hogy jó e?
2020. febr. 4. 12:18
 6/18 anonim ***** válasza:
93%
Meg annak akit már legalább egyszer megaláztak miatta...
2020. febr. 4. 12:20
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Én sosem mértem, nem tudom centire csak azt tudom hogy látom hogy kicsi. Bár ezen a részén túltettem magam azzal bíztatva magam ha valaki igazán szeretni fog úgyis elfogadja majd. Az más hogy nem szeret senki.
2020. febr. 4. 12:27
 8/18 anonim ***** válasza:
0%
Pontosítanék a kérdéseden: minden pasi... egy igazi Férfi nem méricskéli és elégedett a méretével, van önbizalma, határozott mert tudja nem a farokmérettől függ a szex.
2020. febr. 4. 12:35
 9/18 anonim ***** válasza:
Köszönöm Szabó Péter, hogy megmutatta a tökéletes utat! Azok a boldog hippi évek, igaz Tesám?! #szeretkezzneháborúzz
2020. febr. 4. 12:41
 10/18 anonim ***** válasza:
Én teljes mértékben meg vagyok elégedve a farkam méretével. Eddig soha nem volt rá panasz.
2020. febr. 4. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!