Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Mi a véleményetek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mi a véleményetek a prostizó férfiakról?

Figyelt kérdés

2020. febr. 3. 19:59
 1/10 anonim ***** válasza:
18%
Férfiként szerintem a társadalom morális gödre.
2020. febr. 3. 20:14
 2/10 anonim ***** válasza:
13%

Ha volt már életében 1-2-szer az oké, de aki rendszeresen jár az elég szánalmas a szememben.

Nem valami férfias dolog hogy fizetnie kell azért hogy nőhöz jusson, mert anélkül nem megy. Erre nem tudok felnézni, mert ez egyszerű lustaság. Jönnek azzal hogy aki nem néz ki jól az máshogy nem tud szexhez jutni, de ez csak azt mutatja hogy egyáltalán semmit nem tudnak a nőkről, nem látnak tovább a tesztoszteron-áztatta agyuknál. Ezért puszta tárgyaknak nézik a nőket, akikbe csak üríteni járnak. El sem tudják képzelni hogy érzelmekkel fűszerezve mennyire más a szex, hogy mennyire értelmet nyer az egész. Tehát értelemszerűen nem szeretnék közel kerülni egy olyan pasihoz aki azt hiszi hogy a nő csak egy lyuk.

2020. febr. 3. 20:24
 3/10 anonim ***** válasza:
17%
Szánalmas
2020. febr. 3. 20:25
 4/10 anonim ***** válasza:
73%
Tehetős, van rá pénze, nincs vele semmi gond.
2020. febr. 3. 20:26
 5/10 anonim ***** válasza:
78%

Aki nem prostizik, esetleg azert nem, mert akire telne, ahhoz bottal se nyulna. Nem a kulseje, hanem a kategoriaja miatt.

Akik hetente idegen orszag idegen varosaban hotelben szallnak meg, mert ilyen a munkajuk, rengetegen szinte csak szorongasbol not rendelnek. Mikor pl egyedul utaznak, szar am sivar hotelszobaban punnyadni.

Ezek nem erkolcsileg nullabb emberek, csak megengedhetik maguknak.

Mikor az ablakommal szemben anno strichelt egy qurva ( szerencsere par hetig csak), megdobbentem, mennyire sok kocsi lassitott le es mennyi alkudozott vele. Olyan kornyeken, ahova nem emiatt jonnek.

2020. febr. 3. 20:37
 6/10 anonim ***** válasza:
24%
Szánalmas
2020. febr. 3. 20:41
 7/10 anonim ***** válasza:
13%
Ha rendszeresen jár, akkor járjon továbbra is prostihoz de ne hozzám, nem hiányzik hogy valami kis "ajándékot" adjon amit összeszedett a prostiktól.
2020. febr. 3. 22:19
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
De könnyen szánalmasoztok, nők. Nektek könnyebb, gyakorlatilag csak füttyentenetek kell, és máris akad partner. Ezzel szemben a férfiaknak (kiváltképp a nem jóképűeknek) formán vért kell izzadniuk, hogy összejöjjön valami.
2020. febr. 6. 09:53
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Kimondtad a varázsszót kedves úriember, hogy "összejöjjön valami". Szerinted van olyan nőnemű lény a világon, akinek csak minimálisan is jó érzést nyújtana, hogy ő "valakinek összejött"???

Egyébként ami a kérdést illeti, szerintem nem gáz prostizni. Az a gáz, ha valaki azzal sajnáltatja magát, hogy nincs más választása, pedig lenne. Az én párom vállalta, hogy volt prostival és nem szükségből - nincs rászorulva - hanem mert ki akarta próbálni, milyen. Szingli volt, nem csalt meg senkit. Igénybe vett egy szolgáltatást és fizetett érte, ennyi.

Mondjuk a betegség része miatt jogos, hogy sokan viszolyognak a dologtól, azt viszont sokan elfelejtik, hogy a diszkós-fesztiválos ingyenk...ák legalább ilyen veszélyesek, ha nem jobban, mert túl hülyék, hogy védekezzenek, vagy legalább elmenjenek orvoshoz.

2020. febr. 7. 18:36
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

9:

Rosszul fogalmaztam meg, de a lényeget le lehet szűrni. Arra céloztam ugyebár, hogy a nőknek sokkal könnyebb partnert szerezni.

2020. febr. 14. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!