Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy spricctől lehet terhes?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy spricctől lehet terhes?

Figyelt kérdés

Nem volt nálam gumi de már nagyon rég szexeltünk és egymásnak estünk gumi nélkül.

És spricc belé ment mielőtt kivettem. Én nekem először ilyen folyékonyabb jön ki majd sűrűbb de csak a folyékonyabb került belé. Ettől tuti hogy terhes lett?

2020. febr. 4. 10:19
 1/10 anonim ***** válasza:
92%

ha időben kivetted volna, akkor is lehet terhes az előváladéktól.

Rohadt jó lenne ha szex előtt szexuális felvilágosítás meglenne...

2020. febr. 4. 10:23
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Na még egy 14 éves anyuka... Vagy hány évesek is lehettek...
2020. febr. 4. 10:27
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha már gumi nélkül csináljátok, akkor legalább kihúztad volna időben.. minek szexel az, akinek nincs esze

Igen, egy spricctől is teherbe lehet esni.

2020. febr. 4. 10:47
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj, tudod, hogy tartja a mondóka: 1 spricc nem spricc, 2 spricc fél spricc, 4 spricc 1 spricc, 1 spircc nem spricc!
2020. febr. 4. 11:04
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

Ha 18 felett van a bnod akkor nogyogyi felir neki minden tovabbi nelkul esemeny utanit. Viszont csokken a hatekonysaga az egyuttlettol szamitva, 72 oratol van es minel kesobb veszi be, annal nagyobb az eselye h nem ved, uh eleg surgosen kene felkeresni valakit.

2020. febr. 4. 11:14
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy bedörrentéstől is lehet.
2020. febr. 4. 11:16
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Egy srpiccben is több millió spermium lehet - a terhességhez meg egyetlen egy is elég, úgyhogy igen lehet. Sőt, akkor is ha kivetted volna időben, mivel az előváladék is tartalmaz spermiumokat.

Tipp: a tárcádba, irattartóba vagy valahova amit mindig magadnál tartasz tegyél el egy "vésztartalék" óvszert.

2020. febr. 4. 11:44
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Simán lehet h terhes
2020. febr. 4. 11:47
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Előre sajnálom a születendő gyermeket...
2020. febr. 4. 12:12
 10/10 anonim ***** válasza:
84%

Én több lánnyal is szexeltem sokszor gumi nélkül, megszakítással. Rendelkezem a megfelelő szexuális ismeretekkel, de elismerem a gyengeségem, abban a pillanatban nem tudtam gondolkodni, nem tudtam ellenállni, hogy ne csusszanjon be gumi nélkül a szerszám, de mindig kihúztam időben. Utána viszont mindig volt egy kis aggodalmam, hogy ne legyen baj.

De már egy ideje megerőszakoltam magam és mindig arra gondolok, hogy nem hiányzik a folyamatos aggódás és bizony felhúzom a gumit, nyugodtabban alszom. És a nemi betegségektől is jobban védve vagyok (azt sem árt tudni, aki esetleg nem tudná, hogy vannak betegségek, amelytől az óvszer sem véd feltétlenül).

Járok nemibetegség szűrésekre, szerencsére semmi nem volt még, de most már meg is tartanám ezt az állapotot.

Végezetül annyit mondanék, hogy gumiban szexelni, mint zokniban fürödni. De szívesebben fürdök zokniban, mint mezítláb ülök a nemibeteg-gondozóban.

Úgyhogy, ajánlom mindenkinek, hogy húzzon gumit, egyéjszakások, összejárások, szeretői légyottok alkalmával pedig különösen!!!

2020. febr. 4. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!