Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az ha a terhes barátnőm nagyon kívánja a szexet mostanában?
Régebben heti 2-3x dugtunk, de most pl állandóan szexelni akarna ha együtt vagyunk. És azt szereti ha keményen szexelünk, de én kicsit féltem a babát. Bár gondolom azért akarja keményebben mert nagyon nedvesedik mostanában és így kevésbé érzi.
Normális hogy terhesen így vágyik rá, 6 hónapos, és a barátnőm még elég fiatal sajnos, nem terveztük még, pár hónap múlva lesz 20.
Én is terhes vagyok és brutálisan kívánnám a szexet. Én 7 hónapos vagyok és a férjem 1 hónapig nem lesz itthon. Had ne mondjam nehéz kibírni.
44N
A terhesség alatt nagyon megváltozik a hormonrendszer, bőségesen termelődik oxitocin. Ennek lehet olyan kellemes "mellékhatása" hogy extrém módon növeli a libidót. Úgyhogy természetes, örülj neki :)
A babának nem lesz baja, védi a magzatvíz, kiváló "lengéscsillapító". Arra figyeljetek csak, hogy a méhszájat ne üsd közben, illetve kerüljétek azokat a pózokat amelyek nyomás alá helyezik a pociját (pl. hátulról az ágyra hasalós figurát).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!