Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen lehet egy ilyen pasi?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lehet egy ilyen pasi?

Figyelt kérdés

Aki folyton mondja , hogy igy meg úgy lenne a szex es hogy szereti hosszan a szeretkezést ( honnantudjam ha köztunk összejön ) es ajanlja magát hogy jó az ágyban és hogy jó méretevan

Kulönben 49 éves és jókepu , van pocija elégnagy , de jól áll neki

2020. febr. 4. 00:05
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Ezt szerelem kategóriában tetted fel! Nem hiszem, hogy ide való egy szimpla dugás, de ha meg akarod tudni, ki kell próbálnod.
2020. febr. 4. 00:19
 2/10 anonim ***** válasza:
91%

Hány éves vagy? (Gondolom a szebbik nem Tiszteletreméltó Képviselője a kérdező.)

Mert, ha mindössze egy tízessel (na jó, legyen 15 év különbség) vagy fiatalabb, szerintem gondolkozhatsz párkapcsolatban... DE CSAK AKKOR, HA NEM HÁZAS AZ ILLETŐ!!!

Élettársi viszony esetén is felejtős a dolog. Nem jó érzés pótléknak lenni, hidd el...

Mióta ismered és milyen körülmények között álltatok szóba egymással? Gyermeke nincs véletlenül?

2020. febr. 4. 04:57
 3/10 anonim ***** válasza:
96%
Hogy egy 0 az agyban es mikropenosze van. En is talalloztam ilyennel.ore odakerultunk, nagyot csalodtam
2020. febr. 4. 05:05
 4/10 A kérdező kommentje:
3 as 😅
2020. febr. 4. 06:22
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Ha vonzónak találod akkor feküdj le vele és kiderul. Meg az ágyban is mondhatod h sorry meg sem.
2020. febr. 4. 07:10
 6/10 A kérdező kommentje:
Ezt én is ki tudom találni , hogy le tudok fekudni vele
2020. febr. 4. 07:23
 7/10 anonim ***** válasza:
85%

2-es válaszoló vagyok.

Ismételten rávilágítanék a korkülönbség kérdésére - valamint az Életállapot sem elhanyagolható szempont. (Házasságban avagy Élettársi Kapcsolatban él-e az illető?)

Gyermeke/gyermekei vannak? Milyen körülmények között történt az ismeretség - és kb. mennyi ideje?

Ha pedig a SZEXUALITÁS KATEGÓRIÁJÁBA SOROLANDÓ a kérdés - nos abban az esetben ez nem a "felnőtt párkapcsolatok" kontra "szerelem" témaköre.

Ui: inkább illene az EGYÉB KÉRDÉSEK - HUMOR kategóriába. Ha még egyáltalán időszerű rá válaszolni érdemben...

2020. febr. 4. 07:39
 8/10 anonim ***** válasza:
96%

Az ilyen pasi egy szájhős, egy nulla az ágyban. De nem is érdekli, mert csak a strigulákat gyűjti. Egy szex után az utcán se fog megismerni. Pont nem érdekli, hogy neked is jó legyen.

Az előjáték ez a verbális petting. Bedugja, reszel, teleélvez, és megy haza. Aztán már másnap fűzi a következőt.

Többnyire van is fix kapcsolata, de csalja állandóan, mert kell neki az ego tunning. Hogy a lassan 50 éve meg a puhos bele ellenére tud még nőt felszedni.

Nyugodtan dugasd meg magad vele, de minden téren csalódni fogsz.

2020. febr. 4. 07:49
 9/10 anonim ***** válasza:
93%
Milyen lehet? Egy felszínes gyökér, aki az ágyban a saját kielégülését keresi, a partnerre nem figyelve.
2020. febr. 4. 10:18
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem letezik , hogy tudja , hogy jó saját magáról és azért mondja?
2020. febr. 4. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!