Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak ha tapasztalatlan a pasi?
Volt egy barátnője előtte a páromnak és csak vele feküdt le de elég tapasztalatlan. Nekem ő volt az első de eléggé megbántam mert nem olyan volt ahogy azt elképzeltem. Kimaradt az előjáték ami miatt olyan száraz voltam mint a sivatag. Ez mellett még a romantika is kimaradt belőle. Nem puszilgatott meg semmi. És mivel nem tudtam hogy nekem mi a jó csak elképzelésem volt róla így átadtam neki az irányítást. Nem tudom hogy hogyan vezessem rá arra hogy ez fontos vagy mi az ami fontos egy nőnek. Szeretem nagyon és nem szeretném elveszíteni. Bocsánat hogy nyers voltam de nem tudtam máshogy érthetően megfogalmazni hogy mi is bánt igazán. Megbeszéltem vele de nem tudom hogy volt e vagy lesz e hatása. Azóta nem volt semmi köztünk.
21L
Ha nem jó a szex nem jó semmi.
Egy tapasztalatlan béna sráccal meg kínszenvedés.
Hosszú idő lesz mire belejön. HA belejön.
Gondold át inkább ezt.
Lehet, hogy megsértődött?
Mióta tart a mosolyszünet?
Ja, hogy alkalom nem volt...
No figyu.
Legközelebb, ha lesz, kicsit átveszed néha az irányítást.
Előtte kinyalatod magad, közben adsz neki instrukciókat, hogy itt meg ott, de amúgy nyalja.
Néhány férfit ez külön felizgat.
4.-re.
Az első kocsim egy Lada volt. Szerettem...akkor. De mára jobb a Mercedes. :)
8.-ra.
Fiatal lánynak ÉRETT FÉRFI kell!
Fiatal fiúnak meg egy ÉRETT NŐ kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!