Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak ha tapasztalatlan a pasi?
Volt egy barátnője előtte a páromnak és csak vele feküdt le de elég tapasztalatlan. Nekem ő volt az első de eléggé megbántam mert nem olyan volt ahogy azt elképzeltem. Kimaradt az előjáték ami miatt olyan száraz voltam mint a sivatag. Ez mellett még a romantika is kimaradt belőle. Nem puszilgatott meg semmi. És mivel nem tudtam hogy nekem mi a jó csak elképzelésem volt róla így átadtam neki az irányítást. Nem tudom hogy hogyan vezessem rá arra hogy ez fontos vagy mi az ami fontos egy nőnek. Szeretem nagyon és nem szeretném elveszíteni. Bocsánat hogy nyers voltam de nem tudtam máshogy érthetően megfogalmazni hogy mi is bánt igazán. Megbeszéltem vele de nem tudom hogy volt e vagy lesz e hatása. Azóta nem volt semmi köztünk.
21L
Eleg gaz a helyzet. Ha ennyire nem figyel rad, akkor mit is varsz tole?
Egyebkent pedig siman kezdhetnetek egy kolcsonos orallal, az tobb problemat is megoldana egyszerre, csak odaig meg el se jutottatok, igy a kerdesben sem szerepel.
De ennek ellenere en olyat keresnek, aki fogyel ram es foglalkozik velem, mert ahogy en nezem, ebben a jelenetben te a lyuk voltal, nem a kiralyno. Neki jo lett, neked kevesbe. Szerintem nem ilyen ferfirol abrandoznak tini korukban a lanyok.
43F
Vegyél neki könyvet tantra masszázsról. Abban nagyon jó előjáték van.
Másik lehetőség, hogy te irányítod. Ne kritizálj, viszont ha valamit jól csinál, akkor dicsérd meg, biztasd. Egyértelműen adjad tudtára, ha valami tetszik
Nem kell félni, csak tisztázni vele, hogy ha a suncikád száraz, akkor faxt nem raktok bele, mert az neked fáj. Tehát vagy síkosítatok valamivel vagy előtte cirógat, csókolgat, buzerál, hogy ráhangolódj a dologra és benedvesedj. Mivel olyan alkat vagy, a másodikat javaslom.
Elvégre valahogy a barátod lett, ha igényed a romi, akkor valszeg úgy választottad és jutottatok idáig, hogy ezekre képes. Kérd meg rá, hogy a romiságból következő, dolgokkal húzzon fel, ami nem az, hogy jól aládvág szárazon.
Nekem volt egy pasim aki szűz volt, tapasztalatlan és borzalmas.
En nem voltam az, de borzalmasan szerencsétlen volt az egyik ok ami miatt szakítottam vele az az bolt hogy nem volt jó vele a szex és nem is kívántam miután harmadjára se sikerült neki ugy csinálnia hogy nekem jó legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!