Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az ilyen pasiról?
Aki nagyon sármos mosolyú , nem perfekt már az alkata de a nök még mindig imádják , van egy olyan kisugárzása, hogy mind leborulnak elötte .
Tanitvanya voltam es lattam ahogy a csajok másképp csapkodják a hajukat ha ott van . Tanitvanyaival flörtölt , köztuk velem is , es az egyikkel kapcsolatba is kezdett , es közben láttam , hogy egy kolleganöjevel aki szazkiló fölött van , de szép , zárkózik el
A tanitvanya akivel kikezdett 49 kiló volt , ezek szerint nem tudom , meglatja mindenkiben a szépet .
Van élettársa is , akit bevallotta , hogy nem szandekszik elvenni és ajándékba mérleget venne neki ( ezt elöttunk )
Ez egy szakácstanfolyam volt, felnötteknek
Nincs annyi ideje 2 kapcsolata közt, hogy STD-szűrésre menjen és biztosra ne fertőzzön, mire az új nővel csókolózik.
Én kerültem ilyen miatt kórházba, majdnem meghaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!