Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pisiszex más is az ágyban csinalja?
Figyelt kérdés
Tudom hulye kerdes:D de mas is az agyban csinalja a parjaval. Vagy nem zavar titeket hogy atazik a lepedo? Vagy hogy oldjatok meg?2020. febr. 3. 22:45
1/9 anonim válasza:
Szerintem a világon nincs olyan hülye aki az ágyban csinálja. A zuhanyzóban/kádban szokás.
Mégis ki az atyaúristen akar utána pisiben aludni? Beszívja a matrac, benne marad örökre!
Nem hiszem el hogy léteznek ennyire igénytelen emberek.
2/9 anonim válasza:
"Tudom hulye kerdes:D" Ha kérdezel valamit, akkor ne ezzel kezd, mert komolytalanná válik így a kérdésed.
Amúgy igen, más is az ágyban csinálja.
3/9 anonim válasza:
Nem! Mi is zuhanyzóban fürdőszobában szoktuk, vagy hotelben, de az már a vendéglátósok gondja! Drága ágyikómat, és matracomat lefedőmet, amit 10.000 szálből szőttek indiában be nem piszkítanám :P
4/9 anonim válasza:
szeretni szeretem
de takaritani nem nagyon szeretek
csak is a fürdöbe
6/9 anonim válasza:
Ilyen degenerált egy állatot, mint a hármas válaszoló! Elmész egy hotelbe és összehugyozod az ágyat?! Undorító egy féreg vagy te...
7/9 anonim válasza:
Mi hátsó kertben csináltuk, utána zuhany, nehogy kiütést kapjunk. Lakásban sosem tenném, még fürdőszobában sem. Mekkora degeneráltság kell már ahhoz, hogy összehugyozd a matracot és utána rajta aludj...
8/9 exelant válasza:
Ha az ágyban szeretnétek csinálni, tegyetek magatok alá valamilyen vastagabb anyagot,amin totál nem tud áthatolni a pisi az együttlét végéig, s utána az mosható, az ágy tiszta marad, s a lepedő is, vagy valamilyen vízálló vízálló dolgot tegyetek magatok alá, amiről nem folyik le a pisi az ágyra szintén, s biztonsággal el tudjátok távolítani anélkül az ágyról, hogy azt összekoszolnátok.
9/9 anonim válasza:
Csak a kádban, vagy szabadban csináltuk eddig. N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!