Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pisiszex más is az ágyban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pisiszex más is az ágyban csinalja?

Figyelt kérdés
Tudom hulye kerdes:D de mas is az agyban csinalja a parjaval. Vagy nem zavar titeket hogy atazik a lepedo? Vagy hogy oldjatok meg?

2020. febr. 3. 22:45
 1/9 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem a világon nincs olyan hülye aki az ágyban csinálja. A zuhanyzóban/kádban szokás.

Mégis ki az atyaúristen akar utána pisiben aludni? Beszívja a matrac, benne marad örökre!

Nem hiszem el hogy léteznek ennyire igénytelen emberek.

2020. febr. 3. 22:47
 2/9 anonim ***** válasza:
24%

"Tudom hulye kerdes:D" Ha kérdezel valamit, akkor ne ezzel kezd, mert komolytalanná válik így a kérdésed.

Amúgy igen, más is az ágyban csinálja.

2020. febr. 3. 22:50
 3/9 anonim ***** válasza:
62%
Nem! Mi is zuhanyzóban fürdőszobában szoktuk, vagy hotelben, de az már a vendéglátósok gondja! Drága ágyikómat, és matracomat lefedőmet, amit 10.000 szálből szőttek indiában be nem piszkítanám :P
2020. febr. 3. 22:52
 4/9 anonim ***** válasza:
95%

szeretni szeretem

de takaritani nem nagyon szeretek

csak is a fürdöbe

2020. febr. 3. 22:56
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ágyban semmiképp se
2020. febr. 3. 23:16
 6/9 anonim ***** válasza:
75%
Ilyen degenerált egy állatot, mint a hármas válaszoló! Elmész egy hotelbe és összehugyozod az ágyat?! Undorító egy féreg vagy te...
2020. febr. 3. 23:41
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi hátsó kertben csináltuk, utána zuhany, nehogy kiütést kapjunk. Lakásban sosem tenném, még fürdőszobában sem. Mekkora degeneráltság kell már ahhoz, hogy összehugyozd a matracot és utána rajta aludj...
2020. febr. 4. 07:26
 8/9 exelant ***** válasza:
100%
Ha az ágyban szeretnétek csinálni, tegyetek magatok alá valamilyen vastagabb anyagot,amin totál nem tud áthatolni a pisi az együttlét végéig, s utána az mosható, az ágy tiszta marad, s a lepedő is, vagy valamilyen vízálló vízálló dolgot tegyetek magatok alá, amiről nem folyik le a pisi az ágyra szintén, s biztonsággal el tudjátok távolítani anélkül az ágyról, hogy azt összekoszolnátok.
2020. febr. 4. 08:15
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak a kádban, vagy szabadban csináltuk eddig. N
2020. febr. 4. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!