Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Ti mit szólnátok hozzá?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti mit szólnátok hozzá?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk egy nő aki 15évvel fiatalabb elmondaná nektek,hogy szeret mindig is szeretett mióta ismeritek egymást. De mondjuk ő egy olyan férfi ,aki minden nőt megd.g. És sose volt úgy igazán komoly kapcsolata. Mit reagálnátok?
2020. febr. 3. 21:10
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Mi bajod 10es? A kérdésre válaszoljatok légyszi
2020. febr. 3. 21:44
 12/18 A kérdező kommentje:
Nem látom többet. Akkor kihasznál nekem úgy is jó
2020. febr. 3. 21:46
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy a pasi mit fog hozzá szólni nem tudhatjuk, nem vagyunk gondolatolvasók. Ha viszont tényleg Férfi és rutinos nőcsábász akkor már úgyis tudja a nélkül, hogy külön elmondanád neki.

Ha zavarni fogja a dolog akkor majd jelzi - mármint ha korrekt. Amúgy meg szerintem semmi nem fog változni, ha akarna "komolyabb" dolgot akkor már lépett volna, de neki így pont kényelmes hogy egy 15 évvel fiatalabb csajt kefélgethet néha. Igen, bocsi, de szándékosan írtam, hogy csajt... hiába vagy 29 éves, ha fejben még nem jársz ott.

2020. febr. 3. 21:48
 14/18 A kérdező kommentje:
Lehet,hogy lépett volna. De mi van ,ha ő se mer?
2020. febr. 3. 21:51
 15/18 A kérdező kommentje:
Igazából mi már többször lefeküdtünk
2020. febr. 3. 21:52
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha komoly kapcsolatban lennétek, te el tudnád fogadni, hogy melletted más nőket is megdug?

Mert szerintem ez itt a legnagyobb kérdés.

2020. febr. 3. 22:00
 17/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom én csak azt érzem hogy vele akarok lenni,vagy így vagy úgy.
2020. febr. 3. 22:13
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondanám még csak 12 vagy,keress meg pár év múlva :D Komolyra fordítva a szót.Mit vársz ettől a fickótól? Hogy miattad eldobja az eddigi életét? Nm tette volna már meg rég ha jelentenél számára is valamit? Ezen az sem változtat szerintem ha elmondod neki mit érzel. És ne gyere azzal hogy nem mer az érzéseiről beszélni. Ki ekkora nőcsábász az tudja mit akar,és ha ez Te lennél már nem tennél fel itt kérdést. Ha bízol abban hogy megváltozik, várj rá,beszélj vele,de szerintem az nem most lesz.
2020. febr. 3. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!