Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti mit szólnátok hozzá?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk egy nő aki 15évvel fiatalabb elmondaná nektek,hogy szeret mindig is szeretett mióta ismeritek egymást. De mondjuk ő egy olyan férfi ,aki minden nőt megd.g. És sose volt úgy igazán komoly kapcsolata. Mit reagálnátok?2020. febr. 3. 21:10
1/18 anonim válasza:
Elmondanám h soha nem lesz ebből semmi komoly
De végülis bármi lehet
2/18 A kérdező kommentje:
De miért nem?
2020. febr. 3. 21:15
3/18 anonim válasza:
Azt hogy az előző kapcsolatodat nem kellett volna ezért otthagynod főleg ha szeretett téged mert darabokra törhetted a szívét... Egy olyan emberért aki pinavadász.
4/18 A kérdező kommentje:
Nem hagytam ott senkit. De megérné neki elmondani?
2020. febr. 3. 21:18
5/18 anonim válasza:
Először is meglepődnék, majd visszaküldeném a hároméves kislányt a homokozóba játszani...
6/18 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kislány 29éves vagyok
2020. febr. 3. 21:24
7/18 anonim válasza:
Ja bocsi, azt hittem az vagy aki a múltkor is nagyon nagyon hasonlót írt ki. Figyelj. Szerintem hanyagold mert nagy pofáraesés lesz, próbáld elfelejteni ha mondjuk minden nap látod mert egy helyen dolgoztok vagy valami akkor neccesebb de próbálj korodbeliek felé fordulni. Megkérdezhetem hány éves vagy?
8/18 A kérdező kommentje:
Már leírtam a korom....
2020. febr. 3. 21:28
9/18 anonim válasza:
Valami probléma van ebben a kérdésben: ez mit keres a történetben?:
"De mondjuk ő egy olyan férfi ,aki minden nőt megd.g. És sose volt úgy igazán komoly kapcsolata."
A nő tetszene.
10/18 anonim válasza:
Ha csak beszeretnél égni nála, és azt szeretnéd elérni h ut@na kicsit elkezdjen az érzéseiddel játszani,akarva akaratlanul. Akk mondd el neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!