Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Segítség Tudnátok nekem ebben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség Tudnátok nekem ebben segíteni?

Figyelt kérdés

Szerintetek hogyan tudnám rávenni lány tesóm barátnőjét szexre ha itt van nálunk? Vagy hogyan tudnám elcsábítani? Valami tipp, ötlet?

21/F

2020. febr. 2. 22:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
85%
A pia tényleg jó ötlet. Keress valami indokot,majd miután ivott,dicsérd hogy mennyire szembetűnően jó nő,és hogy csak egyvalami ront ezen,az hogy nem a te nőd :D
2020. febr. 2. 22:52
 12/17 anonim ***** válasza:
33%
Aztán majd mesélj ;)
2020. febr. 2. 23:00
 13/17 A kérdező kommentje:
Jó ertem én csak hogy kellene elérni úgy hogy nagyrészt tesómmal vannak vele foglalkozik? Én hogyan tudnám megoldani a dolgokat?:)
2020. febr. 2. 23:10
 14/17 anonim ***** válasza:
84%
Hát ha azt gondolod, hogy bejössz neki, akkor pont úgy mintha bárki másnak udvarolnál: beszélgetsz vele, aztán ha jól alakul akkor megcsókolod. Ha TÉNYLEG tetszel neki, akkor mást nem majd máskor lesz köztetek szex, gondolom nem dőlnél a kardodba ha azt mondaná, most nem, de majd a jövő héten x helyen.
2020. febr. 2. 23:44
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Szivesen segitek neked. Legközelebb ha végzek nála akkor majd szolok, hogy te is szeretnél egy numerát lenyomni :-)
2020. febr. 2. 23:54
 16/17 anonim ***** válasza:
Próbáld kilesni mikor vannak együtt. Nyiss rájuk "véletlenül" és szállj be. Ha jól csinálod rájön, hogy miatta szálltál be, s másnap uziben van egy jó kis temad a beszélgetésre. Ha neki is tetszett, később osszehozhatjatok csak kettesben.
2020. febr. 3. 08:56
 17/17 anonim ***** válasza:
47%

Te sehogy ne fogj neki, ha ennyire idétlen vagy hogy itt kell ezt megkérdezni.

Szoktál te egyáltalán beszélgetni vele?

Vagy azt hiszed csak annyi hogy gyorsan megszexeled?

2020. febr. 3. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!